NFL: Kansas City Chiefs - Dallas Cowboys

NFL | Kansas City Chiefs - Dallas Cowboys | 23:25 | 21.11.2021
Kohde sulkeutuu: 21.11.2021 23:25
Oliko Kansas Cityn viime kierroksen voitto merkki siitä, että peli taas kulkee kummallakin puolella palloa?Kansas City Chiefs on taas ilmoittautunut mukaan Super Bowl -ehdokkaaksi. Kauden alla Chiefs rankattiin vetomarkkinoilla koko NFL:n ykköseksi, mutta alkukauden surkeat pelit pudottivat sen kauas kärjestä. Synkimmillään KC:n paikka pudotuspeleissäkin näytti epätodennäköiseltä.

Alkukaudesta Kansas Cityn puolustus oli ehkä koko liigan heikoin. Joukkue ei pystynyt pysäyttämään yhtään mitään. Kauden viidestä ensimmäisestä ottelustaan Chiefs voitti kaksi, mutta se oli pelkästään silloin hyvin kulkeneen hyökkäyksen ansiota. Cleveland teki KC:tä vastaan 29 pistettä, Baltimore teki 36, LA Chargers 30, Philly 30 ja Buffalo 38.

Sittemmin KC:n puolustus sai pelinsä kuntoon, mutta hyökkäys alkoi yskähdellä. KC:n hyökkäys on jo jokusen vuoden ollut takuuvarma. Puolen miljardin sopimuksella pelaava Patrick Mahomes on ajoittain tällä kaudella näyttänyt kentällä melkein välinpitämättömältä, ja virheitä on tullut paljon. Kauden kahdeksassa ensimmäisessä matsissa Mahomes heitti kymmenen syötönkatkoa.

Pikkuhiljaa KC on kuitenkin saanut peliä kasaan pallon kummallakin puolella. Joukkueella on nyt alla kolmen voiton putki. Ensin puolustus piti New York Giantsin 17 pisteessä ja Green Bay Packersin seitsemässä pisteessä. Viime matsissa Las Vegas Raiders sai kasaan vain 14 pistettä, ja siinä matsissa hyökkäyskin pelasi taas kuin parhaimpina aikoina. Mahomes heitti viisi maalia ja yhteensä pisteitä tuli 41.

KC:llä taas kaikki omissa käsissä


Nyt KC on taas kiinni pudotuspelipaikassa, mutta lipsahduksia ei enää voisi tulla. AFC:n länsilohko on hyvin tasainen. KC:llä on kuusi voittoa, ja loput kolme joukkuetta ovat viidessä.

Dallas on jo käytännössä varma play offs -joukkue. Sillä on seitsemän voittoa, kun kakkosena NFC:n itälohkossa olevalla Philadelphialla on neljä. Dallas voitti viimeksi Atlantan ylivoimaisesti 43-3, sitä ennen se oli hävinnyt Denverille 16-30. Dallas on nyt esimerkiksi Unibetin vetolistoilla Kansas Cityä edellä.

Dallasin puolustus on erinomainen Atlantaa vastaan, se antoi kolmen pisteen lisäksi vain 111 heittojaardia. Tämä kyllä mairittelee Dallasin puolustuksen takakenttää. Reissupeleissä se on antanut koko liigassa kolmanneksi eniten jaardeja per peli, ja jos Mahomes alkaa olla oma itsensä, niin tämä on hyvin huono merkki.


Alkukauden osalta voisi sanoa, että KC alisuoritti ja Dallas ylisuoritti. Vedonlyönnissä on syytä ajatella, että pikkuhiljaa kaikki palautuu kohti keskiarvoa, ja siksi lapulle KC -2.5 eli alle potkumaalin.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Kansas City Chiefs -2.5 @1.9

William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.88

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.88

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.88

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan