MLB: Kansas City Royals - Detroit Tigers

Julkaistu: 24.07.2018 18:32


MLB: Kansas City Royals - Detroit Tigers
MLB | Kansas City Royals - Detroit Tigers | 03:15
Royal Panda Royal Panda

Kansas City Royals kiillotti surkeaa kotisaldoaan ottelusarjassa Minnesota Twinsiä vastaan, mutta kolmen ottelun kotivoittoputki katkesi heti, kun vastustaja vaihtui. Royals on 50stä kotiottelusta voittanut vain 14. Tigersillakaan ei juuri ole ollut aihetta juhlaan. Joukkue on voittanut viimeisistä 10stä ottelustaan ainoastaan kolme, tosin kaikki voitot ovat tulleet viimeisten viiden ottelun aikana.

Royalsin syöttäjänä aloittaa Burch Smith, joka on tutumpi näky joukkueen bullpen-osastolta. Burchilla on allaan kaksi starttia, mutta tuleva Tigers-peli on hänen ensimmäinen starttinsa Kauffman Stadiumilla. Kyseissä kahdessa startissa hän syötti vain 5.1 vuoroparia ja antoi 10 hittiä, sekä kuusi ansaittua juoksua. Kotikentällä hän on relieverinä syöttänyt 6.46 ERAlla, WHIPn ollessa 1.69.

Tigers lähettää kummulle Jordan Zimmermanin, joka on ajoittain syöttänyt loistavasti ja toisinaan taas todella heikosti. Toivotaan, että tänään kohdalle osuisi hyvä päivä. Heinäkuu alkoi Zimmermanin osalta komeasti, kun hän ensin syötti Blue Jaysia vastaan vieraissa seitsemän vuoroparia, antaen viisi hittiä ja yhden juoksun. Vire jatkui kotiottelussa Rangersia vastaan, kun hän syötti kahdeksan vuoroparia, antaen neljä hittiä ja yhden juoksun. Edellisessä startissaan hän puolestaan taisteli 6.2 vuoroparia ja antoi 11 hittiä ja neljä juoksua, kirjauttaen heinäkuun ensimmäisen tappionsa.

Zimmermanin epätasaisuudesta huolimatta pitcher-etu on Tigersilla ja tämän johdosta vieraiden johtoasema viiden vuoroparin jälkeen löytää tiensä lapulle.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5 vuoroparin: Detroit Tigers @2.08

Mr Green - Lue arvostelu

2.08

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.08

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan