Kansojen liiga: Bosnia - Romania

Kansojen liiga | Bosnia - Romania | 21:45 | 7.6.2022
Kohde sulkeutuu: 07.06.2022 21:45
Kummankaan hyökkäys ei ole erityisen vaarallinen, ja Romanian puolustus on ollut kelvollinen.Bosnia nipisti Suomelta avauskierroksella pisteen aivan viime hetkien maalilla. Matsi oli tasainen, eikä tasapeli varsinaisesti ollut suuri vääryys, vaikka se Suomessa harmittaakin.
Romanian Kansojen liigan avaus oli kehno. Se pelasi vieraissa Montenegroa vastaan ja hävisi 0-2. Romania oli matsissa aika lailla ottavana osapuolena. Se kyllä piti palloa, mutta ei saanut oikein mitään aikaiseksi. Laukaukset maalia kohti menivät Montenegrolle 5-1.

Bosnia on alisuorittanut pahemman kerran viimeiset pari vuotta. Sen joukkue on paperilla hyvä. Ykköstähti Inter Milanin Eden Dzeko on toki jo 36-vuotias, mutta muutenkin joukkueessa on kovan tason pelaajia. Miralem Pjanic pelaa nykyään Besiktasissa. Rade Krunic on AC Milanin miehiä.

Viimeisten kahden vuoden aikana Bosnia on voittanut vain kolme matsia, ja näistä kovin voitto taitaa olla vierasvoitto Kazakstanista viime lokakuun MM-karsinnoista. Muutaman hyvän tasapelin Bosnia on saanut aikaiseksi, kuten Italiaa, Hollantia ja Ranskaa vastaan.
Bosnian edellinen kotimatsi oli harjoitusottelu Luxemburgia vastaan maaliskuussa, ja sen Bosnia voitti 1-0. Edellinen virallinen kotimatsi Bosnialla on MM-karsinnoista viime marraskuulta, silloin Ukraina oli parempi 2-0.

Romanian puolustus ei romahda


Romania on pitkään ollut alamaissa, mutta viimeisen vuoden aikana se on petrannut, vaikka viimeksi tulikin häviö. Kymmenestä viime ottelusta se on hävinnyt vain kolme. Romanian puolustus ei ole aikoihi romahtanut. Viimeisissä 12 matsissa se ei ole kertaakaan päästänyt kolmea maalia tai enempää. Kovimmat vastukset ovat olleet Saksa ja Englanti, Saksa voitti 2-1 ja Englanti 1-0.

Suomea vastaan Bosnian maalin teki vaihdosta mukaan tullut Prevljak. Vaihdossa hän varmaankin myös aloittaa, ja Dzeko on avauksessa. Suomi-ottelussa Pjanic ja Krunic pelasivat vain vajaan tunnin, mutta eivätköhän se taas ole avauksessa.
Romania saattaisi tehdä enemmän vaihtoja. Cristea jätti Montenegro-matsin kesken aikaisin, ja hän tuskin pelaa nyt. Cretu voisi tulla keskikentälle, samaten kuin myös Maxim. Alibec saattaisi tulla kärkeen Tanasen tilalle.


Kertoimet matsiin ovat noin 2.10 – 3.30 – 3.10, ja kaipa nämä ovat kohdallaan. Alle 2.5 maalia saa yli 1.70-kertoimia, ja siitä voisi pienen vedon ottaa. Romanian puolustus on kelvollinen, eikä Bosnian hyökkäys ole erityisen vaarallinen. Romania on viime aikoina tehnyt kaksi maalia yhteen matsiin lähinnä vain pikkumaita vastaan.


Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.72

Osuma
Neo.bet - Lue arvostelu

1.68

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.66

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.65

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan