Kansojen liiga: Hollanti - Puola

Kansojen liiga | Hollanti - Puola | 21:45 | 11.6.2022
Kohde sulkeutuu: 11.06.2022 21:45
Puolan hyökkäys on toiminut vieraissakin, eikä van Gaalin Hollannin puolustus ole joukkueen paras osa.Kotijoukkue Hollanti on aloittanut Kansojen liigan hyvin. Ensin se myllytti kovan Belgian tämän kotikentällä 4-1 ja perään Walesissa Hollanti voitti 2-1.
Belgiaa vastaan Hollanti ei ollut kentällä mitenkään ylivoimainen, mutta tehokas se oli. Memphis Depay oli pelipäällä ja teki kaksi maalia. Ottelu repsahti toisella puoliskolla, kun Hollanti teki noin vartissa kolme maalia.

Walesia vastaan tilanne oli aika lailla sama. Kummallakin oli paikkansa, mutta Hollanti oli tehokkaampi. Kaikki kolme maalia tehtiin toisella puoliajalla. Koopmeiners teki Hollannille 1-0 noin 50 minuutin pelin kohdalla. Yliajalla tehtiin kaksi maalia. Walesin Norrington-Davies teki keskityksestä tasoituksen 92. minuutilla, mutta vielä meni Hollanti ohi. Pari minuuttia myöhemmin Hollannin kärjessä pelannut Weghorst pisti keskityksestä päällään pallon maaliin.

Hollannin päävalmentajaksi on jälleen EM-kisojen epäonnistumisen jälkeen nostettu vanha velho Louis van Gaal. Hänen työsarkansa on alkanut mainiosti. 11 ottelusta van Gaalin joukkue on ottanut kahdeksan voittoa ja kolme tasuria.
Puolustus ei ole ollut van Gaalin Hollannin vahva puoli. Joukkue on pelannut nyt neljä peräkkäin pitämättä nollia.

Puola romahti Belgiassa


Puola voitti avausottelussaan Walesin 2-1, mutta seuraavassa tuli sitten kunnolla neniin. Belgia teki Puolaa vastaan kuusi, ja Puola vain yhden.
Belgia-ottelussa Puola oli tyystin alakynnessä. Belgia voitti laukauksetkin 19-6. Tästä matsista ei juurikaan pidä tehdä johtopäätöksiä, ei Puola noin kehnossa kunnossa ole.
Lewandowski teki Belgia-ottelun avausmaalin. Puola on nyt tehnyt vähintään yhden maalin yhdeksässä viimeisessä vierasottelussa.

Hollannin puolustuksessa on aukkoja. De Ligt loukkaantui viime matsissa ja van Dijk on jo lähtenyt lomille. Ake pelannee avauksessa. Teze ja Gakpo ovat pelanneet sen verran kehnosti, että he taitavat pudota sivuun. De Jong, Depay, Bergwijn ja Berghuis tullevat avaukseen, koko ryhmä aloitti Wales-ottelun penkillä.

Puolalla ei ole uusia loukkaantuneita. Krychowiak saattaisi jäädä sivuun. Bereszynski saattaisi tulla avaukseen, jos Puola siirtyy kolmen puolustajan linjaan.


Hollanti ei pidä nollia, ja puolustus on tavanomaista heikompi. Hyökkäys joukkueella taas sujuu. Puola on tehnyt maalin yhdeksässä perättäisessä vierasmatsissa. Tämä hieman tuntuu over-matsilta. Vetomarkkina on huomannut saman. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi vain noin 1.60, ja lukemat ovat laskussa.
1x2-puolella kertoimet ovat noin 1.35 – 4.75 – 8.50. Niistä ei peliä saa.
Tehdään betsi siitä, että Puolakin osuu maaliin. Tälle saa kertoimeksi yli 1.80, ja se kelpaa oikein hyvin. Bet365:llä sama veto on muodossa "Hollanti pitää nollat - ei".

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Puola yli 0.5 maalia @1.84

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.84

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.77

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.75

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.73

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan