Kansojen liiga: Irlanti - Skotlanti

Kansojen liiga | Irlanti - Skotlanti | 19:00 | 11.6.2022
Kohde sulkeutuu: 11.06.2022 19:00
Vetomarkkina on reagoinut aika lujasti Irlannin kahteen nollapeliin. Tämä odottaa vain ketsuppipullon aukeamista.Irlannilla oli kahdeksan tappiottoman ottelun putki, mutta sitten se meni häviämään kaksi ensimmäistä kesäkuun Kansojen liigan ottelua. Ensin Armenia voitti Irlannin 1-0 ja perään samoilla lukemilla Ukraina otti voiton. Irlannin kärki ei ole kummoinen. Maaottelutasolla ei pitkällä päästä Englannin League Onen tasoisilla hyökkääjillä.

Skotlanti hävisi ensin Ukrainalle MM-karsintamatsin 1-3, mutta otti sitten Kansojen liigassa voiton Armeniasta 2-0. Skotlannin hyökkäys on ainakin paremmassa iskussa kuin Irlannin. Skotit ovat nyt pelanneet kymmenen perättäistä ottelua, jossa joukkue on tehnyt ainakin yhden maalin.

Irlannin toppari John Egan loukkaantui Ukrainaan vastaan, ja saattaa olla, että häntä ei nyt kentällä nähdä. Seamus Colemanin pelaaminen on myös hieman epävarmaa.
Irlannin päävalmentaja Kenny peluutti joukkuetta Ukrainaa vastaan 3-4-3 -muodossa, ja varmaa samalla mennään nytkin. Jonkin verran pelaajavaihtoja voisi tulla. Swansean Michael Obafemi voisi tullä kärkeen, mutta ei tämä vaihto tee Irlannin hyökkäyksestä yhtään sen parempaa.

Liverpoolin Caoimhin Kelleher on Irlannin veskari, ja hänen edessään pelaa puolustuslinja Collins-Duffy-O’Shea. Laitureina pelannevat Cyrus Christie sekä Enda Stevens. Obafemin kanssa kärjessä pelaisivat sitten varmaan Callum Robinson sekä Jason Knight.

Hyvä kerroin, jos Irlanti löytää tehoja


Skotlannin päävalmentaja Clarke peluuttaa ryhmää aika lailla samalla tavalla kuin millä Irlantikin pelaa. Liverpoolin laitapakki Andrew Robertson taitaa saada vapaapäivän, ja Man Unitedin keskikentän Scott McTominay taitaa ilmeisesti pelata puolustuksessa. Aikamoinen tilkkutäkki Skotlannin kokoonpano. Jos Robertson huilaa penkillä, niin sitten Aaron Hickey varmaan tulee aloitukseen.

Muuten Skotlannin ryhmässä tuskin tehdään sen kummempia vaihtoja. Kärjessä pelannevat Stuart Armstrong, Che Adams ja Ryan Christie. Skottien hyökkäyspää on astetta parempi kuin Irlannilla. Adams ja Armstrong pelaavat Valioliigaa Southamptonissa ja Christiekin ensi vuonna Bournemouthin kanssa.


Kertoimet matsiin ovat noin 2.75 – 3.00 – 2.90, eli vetoväen mukaan Skotlanti on hivenen parempi joukkue. Vetomarkkinat myös odottavat vähämaalista matsia. Alle 2.5 maalia saa vain noin 1.50 -kertoimia. Laitetaan tähän varovasti vastaan. Irlannin kärki on kehno, mutta välillä se väläyttää. Maaliskuun treenimatsissa Irlanti teki kaksi maalia Belgiaa vastaan. Ja viimeksi se jäi nollille, vaikka laukoi 13 kertaa. Samaten Armeniaa vastaan se laukoi 13 kutia, tulos 0 maalia. Jos nyt sitten olisi jo tehojakin.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.7

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

2.7

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.65

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.44

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan