Kansojen liiga: Irlanti - Ukraina

Kansojen liiga | Irlanti - Ukraina | 21:45 | 8.6.2022
Kohde sulkeutuu: 08.06.2022 21:45
Irlannilla hyökkäys on ongelma, maalla vain ei ole kovan tason kärkimiehiä. Ukrainalla saattaa olla lataus kadoksissa.Mielellään sitä olisi suonut Ukrainalle paikan loppuvuoden MM-kisoissa, mutta näin ei nyt käynyt. Ukraina oli Walesia vastaan aktiivisempi osapuoli. Se voitti pallonhallinnan 63-37 ja laukaukset 24-10. Ottelun ainoa maalin tuli Gareth Balen vaparin jälkeen, kun Andriy Yarmolenko laittoi pallon omaan maaliin.
Ennen Wales-ottelua Irlanti voitti Skotlannin 3-1, ja siinä matsissa tulos oli hyvinkin oikeutettu.

Irlanti aloitti jo Kansojen liigan, ja ensimmäinen ottelu oli 0-1 -tappio Armenialle. Irlanti oli ottelussa hivenen niskan päällä, mutta se oli tehoton. Viimeisen vartin Irlanti oli takaa-ajaja, mutta ei se saanut sen kummempaa painetta aikaiseksi.

Stephen Kennyn valmentama Irlanti on hyvin organisoitu joukkue, jonka hyökkäyksessä vain ongelmia. Sillä ei vain ole kelvollisia maalintekijöitä. Armeniaa vastaan se aloituksen hyökkäyspään pelaajat olivat Rotherhamissa Englannin League Onea pelaava Ogbone sekä MK Donsissa samaa sarjaa viime kaudella pelannut Parrott. Harvalla eurooppalaisella maajoukkueella on näin vaisu kärki.

Irlanti vaihtanee uudet kärkimiehet


Päävalmentaja Kenny tehnee vaihtoja kärkeen. Ehdolla avaukseen olisivat Wiganin Keane sekä Swansean Obafemi. Ei tämäkään kaksikko ole kummoinen.
McClean saattaisi tulla nyt laidalle ja veteraani Coleman putoaisi kolmen puolustajan linjaan. Puolustus on Irlannin vahvuus. Sieltä löytyy Valioliigan kokemusta, muun muassa Brightonin Duffy ja Evertonin Coleman ovat kokeneemmasta päästä.

Ukrainalla on menossa tiukka ohjelma. Päävalmentaja Petrakov varmasti tekee vaihtoja. Keskikentällä voisivat tulla Sydorchuk sekä Shaparenko. Mykolenko voisi saada laidalla huilvuoron ja Sobol tulisi avaukseen. Yaremchuk tarvitsee jossain kohdassa huilivuoron, ja jos se on nyt, niin Dovbyk tulee kentälle.


Kertoimet otteluun ovat noin 2.40 – 3.10 – 3.10. Nämä lienevät kohdallaan. Alle 2 maalia asian handicap -kerroin on kakkosen paikkeilla, ja se kelpaa. Irlannin hyökkäys on vaisu, ja Ukrainalla saattaa olla välimatsi MM-karsintojen pettymyksen jälkeen.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Alle 2 maalia asian handicap @2.00

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.96

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.92

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan