Kansojen liiga: Israel - Islanti

Kansojen liiga | Israel - Islanti | 21:45 | 2.6.2022
Kohde sulkeutuu: 02.06.2022 21:45
Israel on todellinen over-joukkue, eikä Islannin puolustus ole enää sama kuin kunniansa päivinä.Islannin jalkapallo on valumassa taas alaspäin. Menneet ovat kunnian ajat, jolloin Islannin maajoukkue pudotti Englannin EM-turnauksesta kesällä 2016. Nyt Islanti on voittanut viimeisistä 12 ottelusta vain yhden, ja sekin oli MM-karsintapeli pikkuruista Liechtensteinia vastaan. MM-karsintalohkossa Islanti jäi toiseksi viimeiseksi.
Tämän vuoden puolella Islanti on pelannut neljä treenimatsia, ja niistä se on hävinnyt kaksi ja pelannut kahdesti tasan. Viimeksi Islanti hävisi Espanjalle 0-5 ja sitä ennen se pelasi Suomen kanssa 1-1.

Ei Islanti pelillisesti aivan onneton ole. Suomea vastaan ottelu oli puolueettomalla kentällä. Suomen kokoonpano oli ok, useampi vakioavauksen pelaaja oli mukana, ja silti Islanti piti enemmän palloa ja sai aikaan paremmin tilanteita.
Espanjaa vastaan sitten Islanti oli aivan vastaantulija. Ennen se pystyi pitämään koviakin joukkueita pelit tasaisena hyvän, fyysisen puolustuksen ansiosta, mutta tästä ei enää ole jälkeäkään.

Israelin MM-karsinnat menivät paremmin. Se oli lohkonsa kolmonen ja taakse jäi hyvä, mutta karsinnoissa epäonnistunut Itävalta.
Tämän vuoden puolella Israel on treenaillut ensin Saksaa vastaan, ja siitä tuloksena oli maltillinen 0-2 -tappio ja heti tämän perään 2-2 -tasapeli Romaniaa vastaan. Romaniaa vastaan peli oli reipasta. Matsissa lauottiin yhteensä 34 kertaa. Saksa-ottelussa Israel ei ollut aivan jyrän alla. Yliajalla Israel sai rankkarinkin, jonka sitten kuitenkin Serie B:tä Pisan joukkueessa pelaava Yonatan Cohen tuhri.

Yli 2.5 maalia -kertoimet ovat laskussa


Israelin päävalmentaja Hazan tekee useammankin vaihdon siihen ryhmään, joka viimeksi oli kentällä. Viisi pelaajaa viime ryhmästä on nyt poissa. Tunnetuimmista Nir Bitton ja Eran Zahavi ovat loukkaantuneina sivussa.
Islannin päävalmentaja Vidarsson tuskin tekee sen kummemmin vaihtoja, vaikka viimeksi tuli ikävästi neniin Espanjalta. Islannin historian ehkä kovimman futispelaaja Eidur Gudjohnsenin pojat Sveinn Aron sekä Andri ovat molemmat joukkueessa.

Israelin voittokertoimet ovat 1.90-paikkeilla, eikä se niin hyvä joukkue ole, että tuossa olisi ideaa. Islannin betsaaminenkaan ei houkuta, parempi katsoa Kansojen liigan avauskierros, että nähdään, missä ollaan menossa.


Totals-puolelle voi taas laittaa pikkurahalla yli 2.5 maalia vedon. Tästä saa selvästi yli kakkosen kertoimia, ja se kelpaa. Israel on ollut todellinen over-joukkue. Sen 12 viime ottelusta vain yksi on mennyt alle 2.5 maalin, ja se oli taannoinen Saksa-matsi. Siinäkin over oli hyvin lähellä loppuhetkien rankkareiden vuoksi. Yli 2.5 maalia -kertoimet ovat putoamassa, joten kyytiin kannattaa hypätä aikaisin.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.08

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.08

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.08

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.00

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan