Kansojen liiga: Norja - Ruotsi

Kansojen liiga | Norja - Ruotsi | 19:00 | 12.6.2022
Kohde sulkeutuu: 12.06.2022 19:00
Norjalla Håland ja Ruotsilla levänneet Isak ja Kulusevski = maaleja?Kun Norja ja Ruotsi kohtasivat viikko sitten Solna Friends Arenalla, niin Norjan superstara Erling Braut Håland voitti matsin Norjalle. Håland teki maalin kummallakin puoliajalla, ja Norja vei matsin 2-1. Voitto oli Norjan ensimmäinen voitto Ruotsin kotikentällä sitten vuoden 1938.

Håland teki ensimmäisensä parinkymmenen minuutin kohdalla rankkarista. Maali merkkasi sitä, että Håland oli tehnyt maalin seitsemässä perättäisessä maaottelussa.
Ruotsi sai toisella puoliajalla hyvin painetta aikaiseksi, mutta maalit jäivät tekemättä. Tunnin pelin kohdalla Ruotsi johti kulmuritilastoa 8-2.
Illan toisen maalinsa Håland teki noin 70 minuutin kohdalla. Pari minuuttia tästä oli lähellä, että Håland ei olisi tehnyt jo hattutempun, mutta Ruotsin veskari Olsen torjui hyvin.
Ruotsi sai kavennuksen aikaan vasta yliajalla. Manchester Unitedin nuori Elanga pamautti tarkan kudin tolpan juureen.

Kaiken kaikkiaan ottelun juoni oli se, että suht tasaiset joukkueet, paitsi vain toisella oli Håland.

Viime matsissaan Ruotsi meni häviämään Serbialle 0-1. Norja pelasi Slovenian kanssa maalittoman tasurin. Ei Hålandkaan aina osu.

Liian tiukka otteluohjelma


Tämä ottelu tulee olemaan neljäs kymmenen päivän aikana. Kansojen liigan ohjelma on aivan liian rankka. Joukkueiden on pakko tehdä vaihtoja.

Norjan puolelta Håland ja Elyounoussi varmaan pelaavat edelleen kärjessä, mutta Sorloth voisi tulla Kingin tilalle ja Thorsby Aursnersin tilalle Odegaardin ja Bergen kanssa keskikentälle. Tai sitten aivan jotain muuta, mutta jonkinlaisia vaihtoja varmasti tulee.
Puolustus saattaisi olla Norjalla sama, eli maalilla Nyland ja linjassa Pedersen, Hanche-Olsen, Ostigard sekä Meling.

Ruotsilta puuttuvat ainakin keskikentän Svanberg sekä Olsson pelikiellon vuoksi. Toppari Nilsson sai viimeksi kolhun, eikä ehkä nyt pysty pelaamaan. Lindelöf ja Starfelt ovat sivussa, joten nyt saattaa olla Ruotsilta avauksessa kokematon topparipari.
Viime ottelussa Kulusevski oli pelikiellossa, mutta nyt mukana, ja se on toki Ruotsille kova juttu. Krafth on myös pelikieltonsa istunut.


Norja on toki suosikki, kertoimet ovat noin 2.15 – 3.40 – 3.40. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi yli 2.15, ja se kelpaa. Ruotsin puolustuksessa on ongelmia, ja jos Ruotsikin saisi nyt tehoja peliin. Tähän saakka joukkue on ollut vaisu, vaikka potentiaalia on. Isak ja Kulusevski olivat viimeksi sivussa, nyt varmaan avauksessa.


iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.16

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.16

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.12

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.12

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan