Kansojen liiga: Pohjois-Irlanti - Kosovo

La 24.9. | klo 19.00 | Kansojen liiga | POHJOIS-IRLANTI - KOSOVO

Kohde sulkeutuu: 24.09.2022 19:00


Belfastissa pelataan tiukkoja otteluita


Pohjois-Irlannin maajoukkuefutiksen nousu taitaa stopata nopeasti, hieman samaan tapaan kuin Islannin nousulle kävi. Maa oli hyvin pitkän tauon jälkeen mukana arvokisoissa Ranskan EM-turnauksessa 2016. Niissä kisoissa se pääsi vielä pudotuspeleihin asti. Kansojen liigan Pohjois-Irlanti aloitti B-liigasta, ja nyt se on vaarassa pudota C-liigastakin vielä alemmas.

Tällä hetkellä Pohjois-Irlanti on toiseksi viimeisenä kahdella pisteellä. Kyproksella on samat pisteet, mutta kehnompi maaliero.
Pohjois-Irlanti aloitti turnauksen häviämällä Kreikalle kotonaan 0-1. Seuraavalla kierroksella se pelasi Kyproksessa maalittoman tasurin. Kosovossa matsi päättyi kotijoukkueelle 3-2 ja viime kierroksella Pohjois-Irlanti pelasi kotonaan Kyproksen kanssa 2-2.

Kosovo on lohkon kakkonen kuudella pisteellä. Se hävisi viimeksi Kreikalle 0-2 vieraissa. Aikaisemmin se oli hävinnyt myös Kreikalle 0-1 kotonaan. Kosovon otti voiton Pohjois-Irlannin lisäksi Kyproksesta vieraissa 2-0.

Vähämaalisia avausjaksoja


Pohjois-Irlannin kotimatsit ovat olleet tiukkoja. 14 viimeisestä joukkueen kotiottelusta peräti 12 on ollut vielä puoliajalla maaliton. Eikä tällainen matsi nytkään ole kaukana, kummallakaan joukkueelle ei ole kummoinen hyökkäys.
Pohjois-Irlanti tarvitsee ottelusta kunnon tuloksen, ja kotijoukkueena se lähtee muutenkin aktiivisesti matsiin. Kosovo ei ole ollut häävi vierailija, kaksi voittoa kymmenestä viimeisestä, joten se varmaan antaa Pohjois-Irlannille aloitteen.

Pohjois-Irlannin päävalmentaja Ian Baraclough alkaa jo olla paineissa työpaikkansa puolesta. Hän saattaisi tehdä enemmänkin vaihtoja viime matsin avaukseen. Trevor Carson, Brodie Spencer ja Daniel Ballard olivat viimeksi aloituksessa, mutta nyt he eivät ole mukana. Veskariksi voisi tulla Bailey Peacock-Farrell, oikeaksi laitapakiksi Conor Bradley ja Paddy McNair voisi pudota puolustuksen keskustaan. Keskikentän moottoreina sitten voisivat pelata Corry Evans sekä George Saville.

Kosovon päävalmentajana on entinen Ranskan maajoukkueen keskikentän legenda Alain Giresse, ja hän saa peluuttaa joukkuetta vapautuneesti. Norjan maajoukkueessa aiemmin pelannut Valon Berisha ei ole mukana. Florent Hadergjonaj pelannee hänen paikallaan.


Kertoimet matsiin ovat noin 2.25 – 3.15 – 3.40. Nämä lienevät kohdallaan. Mennään vielä sen mukaan, että Belfastissa on tapana pelata avauspuolisko maalittomana. Kosovo ei ole kova hyökkäysuhka. Ensimmäinen puoliaika alle 0.5 maalia saa kertoimeksi mukavasti yli 2.50.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

1. puoliaika alle 0.5 maalia @2.6

STS Bet - Lue arvostelu

2.6

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.55

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.41

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.41

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan