Kansojen liiga: Puola - Hollanti

To 22.9. | klo 21.45 | Kansojen liiga | PUOLA - HOLLANTI

Kohde sulkeutuu: 22.09.2022 21:45


Puolan heikko puolustus ja kärjessä Lewandowski


Hollanti on A-liigan nelosryhmän kärjessä saldolla 3-1-0. Viime kierroksella se voitti Walesin 3-2. Lohkon toisen ennakkosuosikin Belgia voitti avauskierroksella selvästi 4-1, ja vielä vieraskentällä. Puolaa vastaan Hollanti pelasi kesäkuussa Rotterdamissa 2-2.
Puolan saldo on 1-1-2. Liigan avauskierroksella se voitti Walesin kotonaan 2-1. Viime kierroksella Puola hävisi Belgialle 0-1.

Hollanti on takavuosien aallonpohjan jälkeen taas yksi maan osan parhaista. Sillä on nyt menossa puolen vuoden ja 15 ottelun tappioton putki. Näistä otteluista oranssipaidat ovat voittaneet 11.
Vanha mestari Louis van Gaal on taas tehnyt joukkueen kanssa jonkinlaisen ihmetempun. Hollanti on viime aikoina ollut huimassa maalintekovireessä. Vuoden 2021 alun jälkeen Hollanti on tehnyt 49 maalia. Noin kahdeksan kertaa kymmenestä näissä 49 matsissa se on tehnyt kaksi tai useamman maalin.

Nyt Hollannilla vahvuudet osuvat Puolan heikkouksiin. Tämän kalenterivuoden aikana Puolan on pitänyt nollat vain noin joka neljännessä matsissa, eli yhteensä neljä kertaa. Kaksi näistä neljästä oli Andorraa ja San Marinoa vastaan. Vieraskentällä Andorrassa ja San Marinossa Puola meni kummassakin ottelussa päästämään yhden maalin, ja se on jo melkein saavutus.

Puola vaihtanee systeemiä


Puolalla on uusi päävalmentaja Czeslaw Michniewicz tammikuusta lähtien. Ei voi sanoa, että ainakaan vielä joukkue olisi petrannut.

Puolan joukkueesta Aston Villan oikean laidan pakki Matty Cash on sivussa loukkaantuneena, joten Bartosz Bereczynski pelannee avauksessa. Jakub Kiwior voisi aloittaa topparina ja lähes sadan maaottelun mies Kamil Glik joutuisi sitten penkille.
Puola pelasi Belgiaa vastaan 5-3-2 -systeemillä, ja nyt voisi olla vuorossa 4-2-3-1. Keskikentällä Jacek Goralski on loukkaantunut, korvaaja lienee Karol Linetty.
Kärjessä Robert Lewandowski on onnistunut Barcelonassa hyvin, kahdeksassa matsissa hän on tehnyt 11 maalia. Frankowski ja Zalewski saattaisivat olla hänen kanssaan kärjessä.

Hollanti joutuu tekemään muutaman vaihdon avaukseen. Hans Hateboer ja Noa Lang eivät ole nyt mukana ollenkaan. Dumfries tai Rensch voisi korvata Hateboerin ja Berghuis Langin.
Virgil van Dijk pelaa huonoa kautta, mutta eiköhän hän ole avauksessa de Ligtin ja de Vrijin kanssa.


Kertoimet matsiin ovat noin 3.50 – 3.60 – 2.00. Nämä lienevät aivan kohdallaan, ei tuolla kakkosellakaan Hollantia tohdi pelata. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi noin 1.85 ja se otetaan pois kuljeksimasta. Puolan puolustus on heikko, ja kun sillä on Lewandowski kärjessä, niin kyllä tässä mennään vähintään kolmeen maaliin 55 kertaa sadasta.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @1.86

Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.86

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.86

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.84

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan