Kansojen liiga: Ruotsi - Norja

Kansojen liiga | Ruotsi - Norja | 21:45 | 5.6.2022
Kohde sulkeutuu: 05.06.2022 21:45
Vetomarkkina on sitä mieltä, että Norja olisi parempi joukkue. Ei pidä paikkaansa.Kumpikin joukkueista aloitti tämän kertaisen Kansojen liigan voitolla. Ruotsi voitto vieraissa Slovenian 2-0. Norjan voitto oli vielä kovempi juttu, se kukisti vieraskentällä loistavan MM-karsinnan pelanneen Serbian 1-0. Maalintekijä oli luonnollisesti Erling Håland.

Ruotsi ei missään nimessä dominoinut Sloveniaa vastaan, vaikka se voittikin selvästi. Maalipaikat menivät suht tasan. Ensimmäisen kunnon paikan ottelussa sai Ruotsin mainio kärki Isak, joka puski pallon pystypuuhun kymmenen minuutin pelin jälkeen.
Puolen tunnin kohdalla oli slovenialaisten paikka, mutta Ruotsin veskari Olsen nappasi hyvästä paikasta lähteneen kudin kiinni.
Ensimmäisen jakson loppupuolella VAR tuomitsi Ruotsille rankkarin. Forsberg pisti pallon pilkulta maaliin.

Toisella puoliskolla ensimmäinen hyvä paikka tuli Ruotsin Kulusevskille. Hyvästä paikasta ei tullut maalia vaan kulma. Aivan ottelun lopulla Kulusevski pujotteli kutipaikkaan ja laukoi maalin yläriman alle. Jo sarjakaudella Tottenhamissa Kulusevski näytti olevansa erinomainen pelimies, ja maaottelu jatkoi samaa. Ruotsilla on edelleen taipumus tuottaa tasaisi väliajoin erinomaisia pelimiehiä, jotka pärjäävät Euroopan suursarjoissa. Kulusevski on juuri tällainen, ja kun hän on vasta 22-vuotias, niin hänestä on iloa Ruotsin maajoukkueelle vielä pitkään.

Håland ratkaisi viimeksi


Norja oli Serbiaa vastaan etupäässä alakynnessä, mutta joukkueiden ero oli siinä, että Håland on norjalainen. Tosin parin kymmenen minuutin kohdalla Håland meni mokaamaan tuhannen taalan paikan. Viitisen minuuttia myöhemmin hän sitten osui keskityksestä. Loppumatsin Serbia jahtasi maalia, mutta oli tehoton. Pari rankkariakin Serbialle oltaisiin voitu tuomita, mutta VAR hylkäsi mahdollisen käsipallon ja toisen tilanteen hylkäsi tuomari suoraan.

Ruotsin päävalmentaja Janne Anderssonin piti viime matsiin rakentaa aivan uusi keskuspuolustus, kun Victor Lindelöf vetäytyi maaotteluista ja Marcus Danielsson on kokonaan jättänyt maajoukkuematsit. Uusi pari oli Celticin Starfelt sekä St Louis Cityn Nilsson.
Loukkaantuneina Ruotsilta ovat ainakin keskikentän Ekdal, Olsson sekä Zlatan Suuri. Mrabti jätti viikolla treenit väliin. Elanga saattaisi olla pelikunnossa. Hyökkäyksessä saattaisi olla kova ryhmä Elanga, Isak sekä Kulusevski. Isak ja Kulusevski ovat 22-vuotiaita ja Elanga 20-vuotias, Ruotsin tulevaisuus näyttää tältä osin hyvältä.

Norja nojaa Hålandin, mutta se riittää. Odegaard on loistava assistentti ja paikkojen järjestäjä. Norjankin tulevaisuus näyttää hyvältä. Håland on 21-vuotias ja Odegaard 23-vuotias.
Norjalta puuttuvat ainakin Elabdellaoui sekä Ajer.


Kumpikin voitti viimeksi, mutta Ruotsin voitto oli vakuuttavampi. Ruotsi on kotijoukkue, mutta vetomarkkina on laittanut matsin melko tasaiseksi. Kertoimet ovat suurin piirtein 2.50 – 3.10 – 2.90. Laitetaan panos kotijoukkueelle. Ei Norja ole parempi kuin Ruotsi, vaikka kertoimet niin väittävät. Ei Hålandia pidä pelata.


iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Ruotsi @2.65

STS Bet - Lue arvostelu

2.65

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.63

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.54

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan