Kansojen liiga: Ruotsi - Serbia

Kansojen liiga | Ruotsi - Serbia | 21:45 | 9.6.2022
Kohde sulkeutuu: 09.06.2022 21:45
Ruotsi ei ole niin paljon Serbiaa perässä, mitä kertoimet väittävät. Kotikentällä sen pitäisi olla suurempi suosikki.Ruotsi on ehtinyt pelata jo kaksi ottelua tämän kertaista Kansojen liigaa. Avausmatsissa se voitti vieraissa Slovenian 2-0. Maalintekijöinä olivat Forsberg ja Kulusevski. Viime matsissa Norjan Erling Håland teki kaksi maalia Solnan Friends Arenalla ja Norja voitti 2-1.
Norja-matsin ratkaisu oli Håland. Ruotsi piti ottelussa enemmän palloa, mutta se ei saanut paikkoja aikaiseksi. Norja voitti maalia kohti menneet kudit selvästi 8-3. Ruotsin kavennusmaali tuli vasta yliajalla, kun Manchester Unitedin nuorukainen Elanga osui maaliin.
Ruotsin hyökkäys on ainakin paperilla kova, kun kärjessä pelaavat Isak ja Kulusevski, mutta liekö sitten raskas kausi syynä, että tulosta ei juurikaan viimeksi tullut.

Serbia aloitti Kansojen liigan häviämällä Norjalle 0-1. Ja taas se oli Håland, joka teki ottelun maalin. Serbia hallitsi Norjaa vastaan kotikentällään, mutta Norja onnistui tylsyttämään sen. Serbia voitti ottelussa laukaukset 13-4. Paras paikka oli Luka Jovicilla, jonka kuti siivottiin maaliviivalta pois. Muutamaan otteeseen Serbialla oli rankkarikin lähellä, mutta tuomari ja VAR olivat toista mieltä.

Sloveniaa vastaan sitten viime kierroksella Serbian ketsuppipullo poksahti auki. Loppulukemat olivat serbeille 4-1. Tulos oli aivan kohdallaan, Serbia voitti laukaukset 17-6. Mitrovic aloitti maalinteon. Puoliajalla tilanne oli 1-1, ja toisella jaksolla sitten Milinkovic-Savic, Jovic ja Radonjic tekivät osumat.

Pelikieltoja ja loukkaantumisia


Kansojen liigan otteluohjelma on nyt aivan liian tiivis. Nyt mennään oikeastaan tiiviimmässä tahdissa kuin arvoturnauksissa. Ruotsin päävalmentaja Janne Andersson joutuu tekemään ainakin jokusen vaihdon. Mainio Kulusevski on pelikiellossa, ja ehkä Elanga saa paikan avauksesta.
Starfelt lähetettiin jo kotiin hänen loukkaannuttuaan Slovenia-matsissa. Lindelöf on myös loukkaantuneena sivussa. Puolustuksen keskustassa pelannevat sitten Nilsson ja Milosevic. Hjalmar Ekdal on myös tähän yksi vaihtoehto. Isoveli Albin Ekdal on myös loukkaantuneena sivussa.

Serbiakin tehnee joitain vaihtoja. Masovic voisi siirtyä sivuun ja Veljkovic sitten tulisi tilalle. Serbian tähtipelaaja Vlahovic on sivussa koko kesän, ja Fulhamissa hurjat maalimäärät paiskonut Mitrovic on pelikiellossa. Serbialla on vaihtoehtoja kärkeen. Jovic voisi tulla avaukseen, ja sitten Tadic pelaa yksinäisen kärjen takana. Milinkovic-Savic lienee myös avauksessa.


Vetomarkkina pitää Serbiaa parempana. Kertoimet on laitettu noin 2.50 – 3.20 – 2.70. Vaikka Ruotsi onkin aloittanut vaisunlaisesti Kansojen liigan, niin ei se näin paljon ole Serbiaa perässä. Serbialla menee lujaa, se on todettava, kun esimerkiksi MM-karsintalohkossa Portugali jäi taakse, mutta silti Ruotsi lienee aika lailla samantasoinen ryhmä. Laitetaan lapulle Ruotsi +0 asian handicap, kerroin on päälle 1.80. Tasurilla panos palautuu.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Ruotsi +0 asian handicap @1.87

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.87

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.85

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.8

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan