Kansojen liiga: Skotlanti - Armenia

Kansojen liiga | Skotlanti - Armenia | 21:45 | 8.6.2022
Kohde sulkeutuu: 08.06.2022 21:45
Armenia on tehoton ryhmä, ja skotit ovat puolustaneet hyvin viime aikoina.Skotlanti ei ole vielä pelannut Kansojen liigaan. Se oli mukana MM-karsintojen jatkopeleissä, mutta hävisi kesäkuun ensimmäisenä Ukrainalle 1-3.
Armenia voitti omassa Kansojen liigan avauksessaan Irlannin 1-0.

Ukrainaa vastaan Skotlanti oli selvästi heikompi. Vastustaja sai jatkuvasti skottien puolustuksen auki. Vaikka laukaukset ottelussa menivätkin suht tasan 14-15, niin kyllä Ukraina sai selvästi paremmat paikat.

Armenia on viime kierroksen voitostaan huolimatta Skotlannille selvästi helpompi vastus kuin Ukraina. Skoteilla on vielä nyt alla seitsemän päivän huili, ja tässä vaiheessa kautta silläkin on merkitystä.
Skotlanti on viime aikoina ollut hyvä ryhmä. Se lopetti MM-karsinnat komeaan kuuden voiton putkeen, ja siinä menivät nurin myös kovat Tanska ja Itävalta. Maaliskuun kahdessa treenimatsissa Skotlanti pelasi tasapelit Puolan ja Itävallan kanssa. Kaiken kaikkiaan ennen Ukraina-tappiota Skotlannilla oli siis alla kahdeksan tappiottoman matsin putki.

Skotlannin puolustus on ollut viime aikoina hyvä. Kuuden MM-karsinnan voittoputkessa skotit pelasivat viisi nollapeliä.

Pieni veto Armenian tehottomuudelle


Armenian Irlanti-voitto oli harvinaisuus. Se lopetti MM-karsinnat seitsemän voitottoman ottelun putkeen. Maalinteko on joukkueelle yleensä hankalaa. Seitsemän voitottoman ottelun jakson aikana se teki vain kolme maalia. Kymmenessä MM-karsintamatsissa Armenia teki vain yhdeksän maalia, vaikka lohko ei ollut erityisen kova.

Skotlannin joukkueesta Lyndon Dykes on sivussa, hän loukkaantui Ukraina-matsissa. Ryan Christie tai Stuart Armstrong tullee tilalle. Nathan Patterson taitaa tulla vaihtopenkille nilkkavammansa jälkeen.
Liverpoolin Andy Robertsonilla on ollut erityisen raskas kevät, ja hän saattaisi saada huilivuoron. Jos näin käy, niin Stephen O’Donnell tai Greg Taylor varmaan sitten tulisi avaukseen.

Armenialta Arman Hovhannisyan loukkaantui Irlanti-ottelussa. Styopa Mkrtchyan voisi sitten olla korvaaja.


Skotlannin voittokerroin on 1.35:n paikkeilla, eikä siitä oikein peliä saa. Paras ajatus on betsata Armenian tehottomuuden puolesta. Armenia alle 0.5 maalia saa kertoimeksi hieman alle 1.70, ja siitä voi betsin tehdä. Neo.betin kerroin listassa on vaihtoehto "Armenia ei tee maalia".

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Armenia alle 0.5 maalia @1.7

Osuma
Neo.bet - Lue arvostelu

1.7

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.67

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.67

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.65

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan