Kansojen liiga: Skotlanti - Irlanti

La 24.9. | klo 21.45 | Kansojen liiga | SKOTLANTI - IRLANTI

Kohde sulkeutuu: 24.09.2022 21:45


Skotlannin futis on nousussa


Skotlanti on Kansojen liigan B-liigan lohkon 1 kärjessä. Irlanti on kolmosena, eroa maiden välillä on jo viisi pistettä. Skotlanti pelasi muutama päivä sitten Ukrainaa vastaan ja se voitti 3-0. Maalit tehtiin matsin loppupuolella. 70 minuutin kohdalla John McGinn teki ensimmäisen ja Lyndon Dykes teki vielä kaksi.

Irlannin edellinen Kansojen liigan matsi oli kesäkuussa pelattu 1-1 -tasapeli Ukrainaa vastaan. Nathan Collins teki avausosuman ensimmäisellä puoliskolla, ja Ukrainan Dovbyk tasoitti heti toisen jakson alussa.

Skotlanti on hyvässä kunnossa. 13 viime ottelustaan se on voittanut yhdeksän ja hävinnyt vain kaksi. Toinen näistä tappioista oli kuitenkin Irlantia vastaan. Joukkueet kohtasivat Dublinissa kesäkuussa, ja Irlanti vei matsin puhtaasti 3-0. Maalit tuossa ottelussa tekivät Alan Browne, Troy Parrott sekä Michael Obafemi.

Irlannin ongelmana on ollut tasaisuuden puute. Viimeisissä kymmenessä matsissa sen saldo on 3-4-3.

Kahden maalin Dykes tullee avaukseen


Skotlannin Nathan Patterson ei pelaa nyt. Ukraina-matsissa hänet piti kantaa paareilla kentältä polvivamman vuoksi. Aaron Hickey tullee nyt avaukseen. Kaksi maalia viime matsissa tehnyt Dykes voisi nyt olla avauksessa ja Che Adams penkillä.

Skottien manageri Steve Clarke voisi tuoda tuoreita jalkoja keskikentälle. Vaihtoehtoina ovat muun muassa Kenny McLean, Billy Gilmour sekä Ryan Jack.

Irlannin joukkueesta Caoimhin Kelleher ja Darragh Lenihan ovat sivussa. Gavin Bazunu ja John Egan tulevat tilalle. Matt Doherty ei juurikaan ole Antonio Conten Tottenhamissa päässyt pelaamaan, mutta hän voisi nousta avaukseen.

Vastoin ehkä kaikki odotuksia Skotlannin futis näyttää olevan nousussa. Joukkueessa on jotain samaa kuin Suomessakin. Varsinaisia tähtipelaajia on vähänlaisesti, ehkä Liverpoolin Andrew Robertsonin voi sellaiseksi nostaa. Muuten joukkue on melko tasavahva porukka, joka runko tulee Skotlannin ja Englannin Valioliigoista.

Irlannin joukkue pelaa lähes kokonaan Englannissa, mutta paperillakin se on astetta heikompi kuin Skotlanti.


Skotlannin voittokertoimet ovat siinä 2.07-paikkeilla. Otetaan lapulle Tonybetin kerroin 2.11. Markkinoilta ei paljon parempaa löydy. Ei huiman hyvä kerroin, mutta osuu mukavan usein. Pieni panos kuitenkin vain.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Skotlanti @2.11

TonyBet - Lue arvostelu

2.11

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.05

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.04

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.02

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan