Kansojen liiga: Slovenia - Serbia

Kansojen liiga | Slovenia - Serbia | 21:45 | 12.6.2022
Kohde sulkeutuu: 12.06.2022 21:45
Paras betsi löytyy siitä, että maaleja tulee ainakin kolme. Varsinkin Serbialla on potentiaalia kärjessä.Slovenia hävisi ensin Kansojen liigassa Ruotsille ja Serbialle, ja otti viimeksi Norjaa vastaan tasuripisteen maalittomasta matsista. Serbia hävisi ensin Norjalle, mutta voitti sitten Slovenia ja Ruotsin.
Näiden kahden ensimmäisessä kohtaamisessa Serbian Belgradissa Slovenialla ei juurikaan ollut mahdollisuuksia. Avauspuoliskon se vielä pystyi pitämään tasaisena, mutta toisella jaksolla repsahti.

Ottelun avausmaalin teki Fulhamissa sarjakaudella huimassa vireessä ollut Aleksandar Mitrovic ennen kuin puoli tuntia oli täynnä. Maali tuli Mitrovicille helposti, pallo putosi hänen jalkoihinsa maaliviivalla, ja siitä sitten vain hän pystyi tuuppaamaan pallon viivan yli.
Slovenia pystyi tasoittamaan vain pari minuuttia myöhemmin, kun Petar Stojanovic nosti pallon yli maaliltaan liikaa ulos tulleen serbivahdin Predrag Rajkovicin.

Toisella puoliskolla Serbia sai enemmän aikaan. Sergej Milinkovic-Savic teki kymmenen minuutin pelin jälkeen kulmapotkusta johtomaalin. Ottelun loppupuolella ensin Andrija Zivkovic laittoi maalille keskityksen, ja Luka Jovic jatkoi pallon verkkoon. Hieman ennen loppuvihellystä Nemanja Radonjic teki vielä yhden.

Tylyn tappion jälkeen Slovenia pelasi seuraavan Norjassa. Matsi päättyi maalittomana, mutta kyllä siinäkin maalipaikat oli. Norjan Kingin maali hylättiin paitsiona. Sloveniakin olisi voinut osua, mutta suurin tuhlari oli Norjan Håland. Hän oli toisella puoliskolla yksin läpi, mutta epäonnistui, ja aivan lopulla hän sai erinomaisen paikan, mutta pallo meni yli maalin.
Norjan Odegaard ampui ylärimaan, ja yhden Norjan rankkaripaikan VAR hylkäsi. Norja oli ottelussa selvästi vahvempi, mutta se johtui suurelta osin siitä, että Slovenia pelasi viimeiset puolisen tuntia miesvajaalla, kun Miha Blazic sai punaisen kortin.

Pieni betsi totals-puolelleSerbia voitti viime ottelussa Ruotsin vieraissa 1-0. Matsi oli tasainen, mutta hivenen enemmän Serbia sai aikaiseksi. Ensimmäiset kunnon paikat joukkueet saivat vasta avauspuoliskon lopulla, ja aivan viime hetkillä Serbian Jovic osui läheltä. Serbia piti johtonsa loppuun asti melko vaivattomasti.

Slovenian Blazic on pelikiellossa. Bijol on ilmeisesti pelaaja, joka tulee korvaamaan. Tämä on neljäs matsi todella lyhyen ajan sisällä. Jos tuoreita jalkoja tuodaan kentälle, niin kärjen Sporar olisi tähän sopiva. Hän on aloittanut kaksi viimeistä ottelua penkillä. Veskari Oblak on varmasti avauksessa, muista ei niin tiedä.

Serbialla on ollut kolmessa matsissa kolme eri maalivahtia. Avauspelissä maalilla oli Vanja Milinkovic-Savic, ja ehkä hän sitten pelaa tänään. Mitrovic korvannee puolustuksessa Pavlovicin. Kostic ja Lazovic voisivat pelata laidoilla. A Mitrovic korvannee Jovicin kärjessä.


Kertoimet matsiin ovat noin 4.30 – 3.50 – 1.80, eikä niistä oikein peliä saa. Serbia oli viimeksi Belgradissa selvästi parempi, mutta ei se vieraissa aivan noin suuri suosikki ole. Vetoväki myös odottaa vähämaalista matsia, alle 2.5 maalia saa alle 1.80-kertoimia. Laitetaan varovaisesti tätä vastaan. Varsinkin Serbia pystyy tekemään maaleja, ja kai Slovenia kotikentällään pelaa aktiivista peliä. Edellisessä kotimatsissaan Slovenia hävisi Ruotsille 0-2, mutta se laukoi kuitenkin 12 kertaa. Jos nyt joku menisi maaliinkin.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.12

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.12

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.12

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.08

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan