Kansojen liiga: Unkari - Saksa

Kansojen liiga | Unkari - Saksa | 21:45 | 11.6.2022
Kohde sulkeutuu: 11.06.2022 21:45
Ruotsi ei ole niin paljon Serbiaa perässä, mitä kertoimet väittävät. Kotikentällä sen pitäisi olla suurempi suosikki.Kotijoukkue Unkari aloitti Kansojen liigan komealla 1-0 -voitolla Englannista. Seuraavalla kierroksella Unkari pelasi vieraissa Italian kanssa ja hävisi 1-2.

Kumpikin ottelu oli suht tasainen. Englantia vastaan voisi sanoa ratkaisun olleen siinä, että Kolmen Leijonan joukkue oli pitkän sarjakauden jälkeen väsyneempi porukka. Ja Englannin manageri Southgate oli tuonut kentälle muutaman maaotteluympyröissä melko kokemattoman pelaajan.
Ottelun voittomaalin teki Szoboszlai reilun tunnin pelin jälkeen. Englanti ei saanut loppumatsin aikana kummoistakaan takaa-ajoa aikaiseksi.

Italiaa vastaan Unkari oli puoliajalla 0-2 -tappiolla. Unkarin kavennus tuli noin tunnin kohdalla, kun Italian Mancini laittoi pallon omaan maaliin. Unkari ei saanut ottelun lopussa erityisen hyviä paikkoja aikaiseksi, Italialla oli paremmat tilanteet.

Saksa on pelannut Kansojen liigassa nyt Italiaa ja Englantia vastaan 1-1. Ensin vieraskentällä Italian Bologonassa se piti palloa, mutta ei juurikaan saanut aikaan sen enempää kuin kotijoukkue. Noin 70 minuutin kohdalla parin minuutin välein ensin Italian Pellegrini ja perään Saksan Kimmich tekivät maalit.

Englantia vastaan Saksa myös hallitsi palloa, eikä kuitenkaan saanut aikaiseksi sen enempää kuin vastustaja. Hoffman teki avausmaalin 50. minuutin kohdalla. Avauspuoliskolla Hoffman oli jo saanut pallon maaliin, mutta sen VAR hylkäsi paitsiona.
Maalin jälkeen Saksalla oli paremmat tilanteet lisätä johtoa kuin Englannilla tasoittaa. Viitisen minuuttia enne täyttä aikaa Englanti sai rankkarin, josta Kane tasoitti ottelun.

Unkari ei ole heittopussi


Kaiken kaikkiaan A-liigan kolmosryhmässä on pelattu tasaisia matseja. Unkari vaikutti ennen pelien alkamista selvästi heikoimmalta, mutta ei se sen kummempi ole ollut kuin muutkaan. Otteluiden ajankohta on varmasti isossa roolissa, pelaajat alkavat olla loman tarpeessa.

Unkarin keskikentän Schafer on pelikiellossa. Vecsei tullee hänen tilalleen. Dibusz pelasi Italiaa vastaan Unkarin maalilla, mutta nyt voisi Gulacsi olla vuorossa. Fiola voisi tulla oikealle laidalle.

Jos pelaajat vain ovat iskussa, niin Unkarin kärkikolmikko on Szoboszlai, Szalai sekä Sallai. Schon ja Gazdag ovat vaihtoehtoja.

Saksalla Reus oli sivussa kaksi ensimmäistä Kansojen liigan ottelua sairastelun vuoksi, ja nyt on varmistunut, että hän on loppukesänkin sivussa lihasvamman vuoksi. Gnabryn pelaaminen on pohjevamman vuoksi epävarmaa. Sule voisi tulla avaukseen, kuten myös Sane ja Goretzka.


Nyky-Saksa pitää palloa, mutta on hivenen tehoton. Unkari ei ole jäänyt suurmaista jälkeen. Saksan voittokerroin on noin 1.40, ja se on varmasti liian vähän. Laitetaan kotijoukkueelle tasoitusbetsi. Unkari +1.5 saa kertoimeksi noin 1.70, ja sitä voi rastittaa lapulle.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Unkari +1.5 @1.75

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.75

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.66

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan