Kansojen liiga: Wales - Hollanti

Kansojen liiga | Wales - Hollanti | 21:45 | 8.6.2022
Kohde sulkeutuu: 08.06.2022 21:45
Walesilla tuskin on lataus kohdallaan Ukraina-voiton jälkeen. Hollanti riepotteli viimeksi Belgiaa.Kaikki merkit osoittavat siihen suuntaan, että Hollanti tulee riepottelemaan Walesia. Muutama päivä sitten Wales voitti Ukrainan MM-karsintojen ratkaisevassa ottelussa. Koko Walesin alkukesän valmistautuminen oli varmasti suunnattu MM-karsintoihin. Latinki on purkautunut, Kansojen liiga on ollut aivan toisarvoinen turnee. Wales on nyt mukana MM-peleissä ensimmäistä kertaa 64 vuoteen, ja se oli iso juttu maalle.

Hollanti taas on valmistautunut juuri Kansojen liigaan, ja se on kovassa iskussa. Liigan avauskierroksella Hollanti voitti vieraskentällä Brysselissä naapurimaa Belgian komeasti 4-1.

Walesin voitto Ukrainasta oli niukka, eikä Wales ollut matsissa ollenkaan vakuuttava. Ottelun ainoan maalin tuli puolen tunnin pelin jälkeen, kun Ukrainan Yarmolenko laittoi Gareth Balen vaparin omaan maaliin. Ukraina jahtasi tasoitusta raivolla. Se voitti laukaukset matsissa 24-10, mutta tehottomuus vaivasi. Ottelun toiseksi paras maalipaikka oli Walesin. Brennan Johnson sai vartti ennen loppua pallon tolppaan.

Hollannin ja Belgian ottelu oli maaleja lukuun ottamatta melko tasainen. Belgia sai ensimmäisen kunnon paikan, kun Castagne laukoi tolppaan. Memphis Depay oli ottelussa pelipäällä. Hän sai aikaan paljon paikkoja, mutta avausmaali tuli ensimmäisen jakson loppupuolella Steven Bergwijnille. Kaukaa lähtenyt kuti upposi alakulmaan.
Toisen puoliajan aluksi sitten Memphis Depay teki komean maalin, ja kymmenisen minuuttia myöhemmin Denzel Dumfries viimeisteli kolmannen. Eikä siitä mennyt kuin muutama minuutti, kun taas Depay teki osuman. Belgian kavennuksen teki yliajalla Batshuayi.

Tasoitusbetsi Hollannille


Wales ei kärsinyt uusia loukkaantumisia Ukraina-matsissa, mutta aivan varmasti päävalmentaja Page tuo tuoreita pelaajia kentälle. Nyt kesäkuun alussa on tiivis maaotteluohjelma raskaan sarjakauden päätteeksi. Veskari Hennessey oli hyvä Ukrainaa vastaan, mutta nyt voisi Ward tulla maalille. Mepham ja Norrington-Davies voisivat tulla puolustukseen. Muita tuoreita pelaajia voisivat olla viime matsissa hyvin pelannut Johnson, Williams, Morrell sekä Wilson.

Hollannin uusi vanha päävalmentaja Louis van Gaal on aloittanut komeasti. Van Gaal saattaisi hyvinkin laittaa vaikka melkein saman avauksen kentälle kuin Belgiaakin vastaan. Jotain muutosta saattaa tulla. Van Dijk on ilmeisesti lähdössä lomille, ja de Vrij sekä de Ligt voisivat tulla korvaamaan. Jos Blind haluaa huilata, niin Malacia voisi tulla avaukseen. Janssen oli viime viikolla pois, kun hän meni naimisiin, nyt sitten kuherruskuukausi voisi alkaa maaottelulla.


Hollannin voittokerroin on vain hivenen päälle 1.50, ja ne ovat laskussa. Pelataan silti Hollantia, suurin syy on Walesin mahdolliset ongelmat valmistautumisessa Ukraina-voiton vuoksi. Laitetaan vielä lapulle Hollanti -1.5, kerroin on mainiosti noin 2.60.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Hollanti -1.5 @2.6

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.6

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.4

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.34

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan