Miesten Korisliiga: Karhubasket - KTP

Miesten Korisliiga | Karhubasket - KTP | 28.12.2021 | 18:30
Kohde sulkeutuu: 28.12.2021 18:30
Korisliigan syyskauden kiistatta paras joukkue Karhubasket pääsee muutaman ottelun tauon jälkeen operoimaan lähes parhaalla pelaajistollaan. Se tietää haasteita KTP:lle, joka on sekin lukeutunut alkukauden onnistujiin.

Karhubasket ei ole joutunut tiukille oikeastaan yhdessäkään kotiottelussaan. Sen kuuluisi olla yli kymmenen pisteen veroinen suosikki.Karhubasket selviytyi tyylikkäästi "testistä", jossa se joutui pelaamaan ilman pelintekijöitään Cameron Jonesia & Henri Kantosta. Lisäksi yhdestä ottelusta oli samaan aikaan poissa myös kolmas takamies Severi Kaukiainen.

Silti kauhajokiset ovat voittaneet kolme viimeisintä liigaotteluaan ja Suomen cupin puolivälierän. Toki Kouvoja ja Bisonsia vastaan Kantonen ja Kaukiainen olivat jo mukana. Kantosen pelaamiselle KTP:tä vastaan oli vihjeenteko hetkellä merkitty 75 prosentin todennäköisyys.

Skinner vaihtuu Toppiniin


Riveistä puuttuu tiistaina toki jatkosopimuksenkin seuraan tehnyt Lee Skinner, mikä on melko merkittävä asia. Toisaalta niin sanottu varajenkki Malik Toppin on pelikunnossa, joten vajaalla kokoonpanolla peliin ei tarvitse lähteä.

Kantosen kanssa samainen 75 prosentin todennäköisyys on KTP:n Richard Williamsin mukanaololla. Takamies Williams on ollut poissa neljästä edellisestä ottelusta. Liigan osalta kotkalaiset ovat hoitaneet hommat tänä aikanakin hyvin, cupin puolivälierässä homma repesi selväksi tappioksi Vilpasta vastaan.

Karhubasket dominoi korien alla


Ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa Karhubasket haki vaivattoman voiton Kotkasta. Melko tasan kaksi kuukautta sitten lukemat olivat selvät 64-83. Karhubasket dominoi tapahtumia etenkin korien alla, kun kahden pisteen heittoprosentti jäi KTP:llä 30:een ja nousi vastustajalla 58:aan.

Tällä kertaa edellispelin tapahtumien miettimiseen on poikkeuksellisen hyviä syitä. KTP jatkaa edelleen samalla ulkomaalaispelaajien nelikolla, ja myös Karhun kokoonpano on ennallaan pois lukien Skinnerin tilapäinen vaihdos Toppiniin. KTP menetti Antwon Lillardin, joka päätti olla saapumatta joulutauon jälkeen takaisin Suomeen.Marras-joulukuun mitassa vastakkain ovat Korisliigassa parasta tulosta tehneet joukkueet. KTP:n pelaaminen on loksahtanut paikoilleen yllättävän hyvin siihen nähden, että joukkueen kotimainen materiaali on hieman rajallinen ja ulkomaalaiset enimmäkseen duunariosastoa.

Nuo duunit on kuitenkin hoidettu oivallisesti. Esimerkiksi Urald King on osoittautunut hyväksi vahvistukseksi, ja Remu Raitanen on näyttänyt olevansa Korisliigassa laatupelaaja kaukoheittojen lisäksi muillakin osa-alueilla. Yksityiskohtana mainittakoon Raitasen loistava vapaaheittoprosentti 94,2.
Karhubasketin perustaso on näilläkin kokoonpanoilla merkittävästi parempi kuin KTP:n. Yksilötaitojen merkitystä osoittavat Jonesin valinta lokakuun ja Rene Rougeaun nimeäminen marraskuun parhaaksi palaajaksi.

Lisäksi kotietu painaa varsin paljon, kun Kauhajoella otteluun saa ottaa yleisöä.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Karhubasketin voitto -9,5 pisteen tasoituksella @1.89

Osuma
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.85

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.84

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä