Salibandyliiga: Karhut - Happee

Julkaistu: 31.10.2018 18:23


Salibandyliiga: Karhut - Happee
Salibandyliiga | Karhut - Happee | 18:30
Karhujen kaudesta Salibandyliigassa on tulossa todella pitkä. Se on hävinnyt neljä viimeistä otteluaan maalisuhteella 15-38. Viidessä kotiottelussa sen verkkoon on isketty peräti 40 maalia ja tänään on tulossa lisää. Vaikka Happeen peli ei ole ollut täysin uomissaan, niin joukkueesta löytyy Peter Kotilaisen johdolla sellaisia virtuooseja, että Karhujen puolustuksella tulee pitämään kiirettä.

Karhut pelasi eilen TPS:aa vastaan ilman Benjamin Lepolaa ja onnistui siitä huolimatta iskemään kolme maalia. Happeeta vastaan maalipaikkoja aukeaa todennäköisesti enemmän, sillä Happee on selkeästi hyökkäysorientoitunut joukkue, jota ei puolustaminen aina liikaa paljoa kiinnosta. Happee saa olla tarkkana ainakin ahkerasti laukovien Antti Vuorisen ja Tomi Jerkun kanssa. Lepola on ilmeisesti sivussa myös tänään, mutta puolustukseen paluun tekee Roni Tuomela, joka siirtyi täksi kaudeksi Karhuihin Kooveesta.

Karhujen rosteri ei ole nuorimmasta päästä, mutta kokemusta löytyy liigasta vain vähän. Rutinoitunut Happee tulee ottamaan ottelusta selkeän voiton, mutta Porissa tullaan näkemään runsaasti maaleja.

Pelivalintamme:

Happee -3.5 @2.25

Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.05

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan