CHL: Kärpät - Mountfield HK | Kärpät vahvoilla kotiottelussa!

Julkaistu: 09.10.2018 15:10


CHL: Kärpät - Mountfield HK | Kärpät vahvoilla kotiottelussa!
CHL | Kärpät - Mountfield HK | 19:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso kaikki Champions Hockey Leaguen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Nordicbet näyttää kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Nordicbetin sivustolle suoraan tästä.

Kärpät johtaa CHL-lohkoaan neljän ottelun jälkeen. Kärpillä on kasassa 9 pistettä ja toisena oleva Nürnberg on kannoilla yhden pisteen päässä. Kärpät on pelannut CHL:ssä suvereenisti, voittaen kolme neljästä ottelusta ja vielä selvin numeroin. Ainoa vastustaja alkulohkosta, ketä vastana Kärpät ei ole vielä pelannut on tämän illan vastustaja Mountfield HK.

Kärpät on Liigassa ollut huimassa vireessä viime aikoina ja saavuttanut sarjakärjen kahden pisteen erolla TPS:ään. Kuusi viimeistä ottelua Kärpät on voittanut suoraan varsinaisella peliajalla ja pelannut kolme nollapeliä. Maaleja Kärpät on näissä kuudessa ottelussa takonut jopa 23. Nyt Kärpät pääsee jatkamaan hyvää virettään kotihallissaan Oulussa, kun vierailijoilla ei ole aivan parhaat lähtökohdat otteluun.

Kärpät on tehnyt Liigassa kolmanneksi eniten maaleja, mutta pistepörssissä oululaisia ei näy kuitenkaan aivan kärkisijoilla. Joukkueesta löytyykin jo 15 eri maalintekijää kymmeneen otteluun. Tämä on todella hyvä merkki joukkueelle.

Mountfiel on CHL-lohkossa kolmantena ja taistelee vielä jatkopaikasta. Tehtävä on kuitenkin hyvin vaikea, sillä se tietäisi sitä, että heidän olisi voitettava Kärpät ja ranskalaisen Rouenin olisi voitettava toisena oleva Nürnberg. Panosta siis vielä on, mutta mahdollisuudet ovat hyvin laihat. Voimme kuitenkin olla varmoja, että joukkue lähtee tosissaan kamppailemaan.

Tsekin liigassa Mountfield on pelannut hyvin ja voittanut seitsemän ottelua yhdeksästä. Yksi näistä on tullut jatkoajalla. Kotimaassa puolustus ja maalivahtipeli on toiminut, sillä joukkue on päästänyt vain 15 maalia ollen toisiksi paras tässä tilastossa. Mountfield pelasi toissapäivänä vierasottelun Litvinovia vastaan häviten 2-1. Tuo oli kärkikamppailu ja söi varmasti mehuja joukkueesta jonkin verran.

Nyt Moutnfield joutuu matkustamaan Ouluun pitkän matkan eikä ole päässyt lepäämään kunnolla otteluiden välissä. Tämä tietää hieman maaliodottaman nousua koko ottelulle ja varsinkin Kärpille. Lähdemmekin pelaamaan otteluun yli 5 maalin vaihtoehtoa ja enteilemme runsasmaalista kamppailua.

Pelivalintamme:

Yli 5 maalia @2.07

Mobilebet - Lue arvostelu

2.07

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.07

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.07

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.02

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.02

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan