CHL: Kärpät - Nürnberg | Kärpät jatkaa kovaa menoaan!

Julkaistu: 02.09.2018 02:08


CHL: Kärpät - Nürnberg | Kärpät jatkaa kovaa menoaan!
CHL | Kärpät - Nürnberg | 19.00
Kärpät saa vieraakseen Nürnbergin CHL- kamppailussa.

Kärpät aloitti CHL- kautensa vakuuttavalla kotivoitolla ranskalaisesta Rouenista lukemin 4-0, joukkueen pistelinkona kamppailussa oli kokenut Sailio tehoin 1+1.

Kärpät on tällä hetkellä hyvässä vireessä, kaikki matsit mukaanlukien joukkue lähtee matsiin viiden kamppailun voittoputkessa. Maaliero näissä kamppailuissa on 19-3, joten varsinkin puolustuspäässä asiat ovat hyvin mallillaan.

Nürnberg aloitti myös CHL- urakkansa voitolla, joukkue kaatoi vieraskentällä tsekkiläisen Mountfieldin lukemin 1-2. Nürnbergin maaleista kamppailussa vastasivat hyökkääjät Alanov ja Pfoederl.

Viidestä edellisestä matsistaan kolme voittanut Nürnberg lähtee matsiin kohtalaisessa vireessä. Tiukasti jatkopaikasta taisteleva Nürnberg havittelee tärkeitä pisteitä oululaisten kustannuksella, nähtäväksi jää onnistuvatko saksalaisvieraat siinä.

Kärpät lähtee matsiin ansaitusti suosikkeina, joukkueen peli on tällä hetkellä hyvin uomissaan ja voittoja tulee liukuhihnalta. Hyökkäyspäässä tehokkaasti esiintyvä kärppälauma tulee varmasti tässäkin matsissa järjestämään monta maalintekopaikkaa, lähdetäänkin hakemaan rahastusta isäntien maalimäärällä!

Lue myös: Katso Kärppien CHL-ottelu ilmaiseksi!


Ilmaisvedot & riskittömät vedot 2018


Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja millä pystyt voittamaan vailla minkäänlaista riskiä. Ensin kannattaa aina käyttää riskitön veto tai ilmaisveto, missä ei ole lainkaan kierrätystä. Listaa päivitetään jatkuvasti, joten tarjolla on aina myös uusin ilmainen veto.

Pelivalintamme:

Kärpät over 3.5 maalia @2.30

Betway - Lue arvostelu

2.30

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.12

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.12

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan