Liiga: Kärpät - Pelicans

Liiga | Kärpät - Pelicans | 18:30 | 27.10.2021
Kohde sulkeutuu: 27.10.2021 18:30
Oululaiset hakevat ahnaasti revanssia lahtelaisista, mutta liian monta välipäivää voi tehdä pelistä liisteriä ja kovin hurjia maalilukemia tuskin nähdään!
Liigassa kohtaavat Kärpät ja Pelicans toisensa Oulun Energia Areenassa keskiviikkona kello 18:30.

Kärpät orastavassa tappioputkessa


Lauri Mikkolan luotsaama liiganelonen Kärpät on ottanut kuonoonsa kahdesti peräkkäin. Ensin juuri tämäniltainen vastustaja Pelicans kaatoi oululaiset (4-2) Isku Areenassa viisi päivää sitten. Seuraavaksi HIFK kävi puolestaan hakemassa Kärpistä (5-2) Raksilassa.

Tähtirintoja vastaan erityisesti Ville Leskisen (13. 5+7=12) putoaminen rosterista loukkaantumisen takia näki viime viikolla. Useat loukkaantumiset ovat pakottaneet Mikkolan sormeilemaan ketjujaan uuteen uskoon ja näyttäisi ainakin siltä, ettei Kärppien tehokunkun Saku Mäenalasen (15. 3+13=16) peli luonnistuu myös näköjään laidassa. Kolmessa viime pelissä tehdyt maalit ovat siitä paras todiste! Leskisen loukkaannuttua Tuukka Tieksola (10. 1+2=3) tuli miestä tuuraamaan. Ykkösen keskustassa on alettu nyt peluuttaa Aleksi Mustosta (13. 1+2=3).

Tällä hetkellä oululaisilta löytyy kuusi ukkoa lasaretin puolelta. Niistä ensimmäisenä näyttäisi tositoimiin palaavan laitureista Mika Pyörälän (11. 6+2=8) eli joskus 1-2 viikon päästä. Pakkiosastolle sen sijaan Taneli Ronkaisen (8. 0+0=9) hyppääminen laatikkoon tapahtuu jo SaiPaa vastaan Kisapuistossa ensi lauantaina.

Kärppien tehopörssin kärjessä on pistepörssin kärkeen noussut Mäenalanen ohi Kemellin. Pakkien pistepörssin kärjessä oleva Topi Niemelä (15. 2+11=13) löytyy Kärppien sisäisen pörssin toiselta sijalta ennen Leskistä.

Kärpät on tulessa seuraavan kerran peräkkäisinä päivinä perjantaina ja lauantaina, jolloin se kohtaa Jukurit ja SaiPan vieraissa.


Pelicansilla viisi välipäivää edellisen Kärpät-voiton jälkeen


Tommi Niemelän luotsaama Pelicans löytyy Liigasta viidenneltä sijalta, kun 14 ottelusta on plakkariin tarttunut 31 pistettä maalisuhteella 41-35.

Neljän voittoisan pelin jälkeen kahdesti hävinneet Pelsut palautti taas voittokantaan voitto Kärpistä (4-2) Isku Areenassa viime perjantaina. Kierrosta aiemmin Jukureita vastaan kotonaan seitsemän maalia päästänyt ja (4-7) tuon pelin hävinnyt Pelicans oli kuin eri joukkue. Kahden tasaisen erän jälkeen Niemelän suojatit säästivät paukkujaan päätöserään, missä lahtelaiset latasivat kolme osumaa oululaisten yhtä vastaan. Miika Roine (14. 2+6=8) maalasi kahdesti, joista jälkimmäisen tyhjiin. Muita maalareita Pelsuilta oli kolmannen erän alussa osuneet Henri Nikkanen (14. 3+1=4) ja Leevi Tukiainen (11. 2+1=3).

Lahtelaisten tehopörssin kärjessä ovat Lukas Jasek (14. 4+11=15), Iikka Kangasniemi (13. 5+9=14) ja Teemu Eronen (14. 5+7=12).

Pelsujen urakka jatkuu tällä viikolla Oulun reissun jälkeen vielä kotona Kerhoa vastaan perjantaina sekä Sportia vastaan Vaasassa lauantaina.

Pelirytmi kateissa usean välipäivän jälkeen ei lupaa maalirikasta peliä


Kärppien neljä ja Pelicansin peräti viisi välipäivää ei tee hyvää kummallekaan pelirytmin ollessa kateissa ja ottelusta voi tullakin melkoista rusettiluistelua puolin ja toisin. Ainoa asia mikä on varmaa on se, että kumpikin joukkue on ainakin levännyt perusteellisesti. Pelirytmin puutteesta johtuen maalijuhlat voitaneen ainakin unohtaa.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 4,5 maalia (60 min) @1.96

Campobet - Lue arvostelu

1.96

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

1.96

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

1.96

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.89

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä