CHL: Kärpät - Rouen | Vierailla pitkä iltapuhde edessään!

Julkaistu: 29.08.2018 11:32


CHL: Kärpät - Rouen | Vierailla pitkä iltapuhde edessään!
CHL | Kärpät - Rouen | 19.00

Katso Kärppien ottelu ilmaiseksi!

  • Kärpät - Rouen ottelu näytetään ilmaiseksi Nordicbetillä. Lue ohjeet ottelun katsomiseen täältä >>

Kärpät saa vieraakseen ranskalaisen Rouenin CHL:n avauskierroksella.

Kärpät on ollut vakuuttavassa vireessä jo kesän ensimmäisistä harkkamatseista lähtien, joukkue on pelannut kolme harjoitusmatsia voittaen kaikki ja maalierokin näyttää mykistävää 14-3. Viimeisimmässä harjoitusmatsissa Kärpät kukisti Sportin numeroin 6-2.

Tänään joukkueelle luistelee vastaan Rouen, jonka ei millään mittarilla pitäisi pystyä oululaisia haastamaan. Nähtäväksi jääkin kuinka rumat lukemat taululle ottelun päätyttyä jäävät.

Rouen on hallitseva Ranskan mestari, joukkue kaatoi edelliskauden finaalisarjassa Grenoblen suoraan voitoin 4-0. Rouenin harjoituskausi on ollut vaihteleva, kuudesta kamppailusta on saldona kolme voittoa ja kolme tappiota. Viimeisimmässä harjoitusmatsissa joukkue hävisi Angersille jatkojen jälkeen lukemin 2-1.

Kärpät lähtee siis kamppailuun massiivisena ennakkosuosikkina, joukkueen harjoituskausi on ollut loistava ja vastaan luistelee selvästi heikoin joukkue mitä oululaiset ovat kohdanneet. Vaikka Kärppien peli ei vielä valmista olekkaan, en silti usko että vieraat tulevat kovinkaan montaa maalintekopaikkaa saamaan.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Kärpät voittaa päästämättä maalia @3.70

Bethard - Lue arvostelu

3.70

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

3.70

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

3.70

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan