Liiga: Kärpät - Sport

Liiga: Kärpät - Sport
Liiga | Kärpät - Sport | 18:30 | 29.09.2021
Kohde sulkeutuu: 29.09.2021 18:30
Oululaiset ovat aloittaneet kautensa kelvollisesti, mutta niin ovat vaasalaisetkin! Merkittävin ero on vieraspeleissä, mitkä kotkapaidoilta eivät ole sujuneet lainkaan. Kotivoittoa pukkaa!
Liigassa kohtaavat toisensa Kärpät ja Sport Oulun Energia Areenassa keskiviikkona kello 18:30.

Kärpät ei ole hävinnyt vielä yhtään peliä varsinaisella peliajalla!


Lauri Mikkolan luotsaama Kärpät löytyy Liigasta kolmannelta sijalta kuudesta pelistä 12 pinnaa rohmuttuaan. Oululaiset ovat ottaneet kolme voittoa varsinaisilla peliajoilla ja vastaavasti kaikki kolme tappiota ovat tulleet joko jatkoilla tai rankkareilla. Toisinsanoen Kärpät on raapinut pisteitä plakkariinsa ihan kaikista otteluistaan!

Viime kierroksella Kärpät löi KooKoon niukasti 2-1 Raksilassa lauantaina. Kaikki osumat tehtiin toisessa erässä Juhamatti Aaltonen (6. 1+2=3) ja Ville Leskinen (5. 1+4=5) käänsivät maaleillaan pelin isäntien voitoksi vieraiden Petteri Nikkilän (7. 2+3=5) avausmaalista huolimatta. Kärppä-veijareille osumat olivat kauden ensimmäiset.

Mika Pyörälä jatkaa Kärppien tehokuninkaana iskettyään kuudessa pelissä kaikkiaan kuusi maalia ja kahdeksan pistettä, mikä on 40-vuotiaalle laiturille ihan kohtalainen saavutus! Toiselta sijalta löytyy Saku Mäenalanen seitsemällä maalisyötöllään. Yksi NHL-kausi Carolina Hurricanesissa ja sen farmiseurassa Charlotte Checkersissä sekä pari KHL-kautta Jokereissa ovat tehneet selvästi paluumuuttajalle hyvää!

Kärpät pelaa tällä viikolla Sport-pelin lisäksi vain yhden pelin, kun se isännöi seuraavaksi SaiPaa Raksilassa lauantaina.


Sportilla loistava kauden aloitus - ainakin kotona


Risto Dufvan luotsaama Sport on pelannut todella hienon alkukauden ja vaasalaiset ovatkin tällä hetkellä neljännellä sijalla raavittuaan kuudesta pelistä isäntien tavoin 12 pistettä.

Sport on hävinnyt molemmat vieraspelinsä identtisin 1-4 lukemin Ässille ja HIFK:lle, mutta kotiluolasta ei pisteitä ole annettukaan sitten yhtään. Vaasassa Sport on nimittäin kaatanut Tapparan (3-2), KalPan (4-3), Lukon (4-0) ja viimeksi KooKoon (4-3) eli pistänyt yksi toisensa jälkeen katolleen varsinaisilla peliajoilla!

Kun Dufva löytäisi vielä oikeat mausteet käärmesoppaansa myös vierasmatseissa, niin tiedä vaikka millaisiin kevätjuhlaliikkeisiin vaasalaiset taipuvat aikanaan kevään korvalla!

Kun Niko Hovinen ja Rasmus Reijola ovat vuorotelleet alkukauden Sportin maalinsuulla, raapusti Sportin veskareita puolestaan 26-vuotias Atte Tolvanen alkuviikosta puumerkkinsä itävaltalaisseuran Red Bull Salzburgin tarjoamaan pahviin ja torjuu lättyjä jatkossa ICEHL:ssä. Se tuskin ihmeemmin vaasalaisten menoa haittaa, vaan joukkue saa nyt täysipainoisesti keskittyä yhteen hiileen puhaltaen kauden jatkopeleihin!

Sportin tehopörssin kärjessä keikkuvat Henrik Eriksson (6. 3+3=6) ja Olavi Vauhkonen (6. 3+3=6). Jälkimmäinen on jo puolittanut koko viimekautisen maalimääränsä ja Djurgårdenista hankittu ruotsalaislaituri Eriksson on osoittautumassa jokaisen euron arvoiseksi. Michael Keränen (6. 2+3=5) jatkaa hyvällä tasollaan ja Shaun Heshka (6. 0+5=5) juuri sellainen pakki mitä kanukin tiedettiin olevan jo kärppävuosinaan!

Sportin härkäviikko jatkuu perjantaina kotipelillä SaiPaa sekä lauantaina vieraspelillä Ilvestä vastaan.

Pinnat jäävät Raksilaan!


Kuten todettua, Sportin murheenkryyniksi ovat osoittautumassa vieraspelit ja tuohon seikkaan on hyvä perustaa myös vihjaaminen tässä kohteessa! Vaikka otanta vielä pieni onkin, niin Kärpät vie tämän pelin, kuten neljä viidestä kohtaamisesta viime kaudella!

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

1X2: Kärpät @2.08

Coolbet - Lue arvostelu

2.08

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.06

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.05

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.05

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.02

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.98

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.95

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä