Liiga: Kärpät - Tappara - Kärppien voitolle erikoiskerroin 50,00!

Julkaistu: 16.04.2018 11:32


Liiga: Kärpät - Tappara - Kärppien voitolle erikoiskerroin 50,00!
Liiga | Kärpät - Tappara | 18:30
Mr Green Mr Green
Kärpät ja Tappara aloittavan Liiga -finaalit tiistaina (17.4.2018) kello 18:30. Kärpät pelasi pitkän ja uuvuttavan sarjan HIFK:ta vastaan, kun taas Tappara pääsi finaaleihin helposti neljällä voitolla. Miten käy ensimmäisessä osaottelussa?

Kärppien ja Tapparan väliseen ensimmäiseen otteluun on tarjolla myös todella kova erikoiskerroin Mr Greenin vedonlyöntisivustolla, sillä saat Kärppien voitolle peräti kertoimen 50,00! Normaalikerroin markkinoilla Kärppien voitolle on vain 2,23, eli nyt kyse on todellisesta kerrointarjouksesta!

Huomioithan, että koska kyseessä on erikoistarjous, se on voimassa vain Mr Greenin uusille pelaajille. Tarjous ei kuitenkaan sisällä mitään kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi heti osuman jälkeen.

Saat kertoimen, kun siirryt sivuiltamme Mr Greenin vedonlyöntiin ja rekisteröit uuden pelitilin. Tee tämän jälkeen talletus. Talletuksen tehtyäsi siirry jääkiekon kertoimiin ja löydät sieltä Kärpät-Tappara -otteluun kohteen “1x2 - Kärpät voittaa” kertoimella 50,00. Lisätiedot tarjouksesta on kerrottu alla.
Mr Green: Lunasta Kärppien voitolle kerroin 50,00 tästä >>

Voittaako Kärpät Tapparan? Kerroin 50,00


  1. Siirry tästä MrGreenin sivuille >>
  2. Avaa ilmainen pelitili
  3. Tee ensimmäinen talletus
  4. Löydät tämän jälkeen sivustolta Kärpät-Tappara -ottelusta kertoimen 50,00 kotivoitolle (1x2)
  5. Panosta kohteeseen 1€ ja mikäli Kärpät voittaa, tienaat 50€

Kärpät - Tappar Liiga Finaalit: Kärppien kerroin 50,00

Vetoa lyödessä kohteen normaalit kertoimet näkyvät aluksi sivustolla, mutta kerroin 50,00 tulee näkyviin sen jälkeen, kun pelaaja on valinnut pelattavan pelikohteen vetokupongille.

Kärpät joutui siis pelaamaan peräti seitsemän ottelua HIFK:ta vastaan. Pelituntuma ja itseluottamus ovat huipussaan, kun joukkue onnistui kääntämään todella tiukan ottelusarjan itselleen.

Sen sijaan Tappara on levännyt pitkään. Finaalisarjan edetessä lepoetu kasvaa suurempaan rooliin, mistä Tappara saa etua. Ensimmäisessä ottelussa pelituntuma ja kotietu kääntävät kuitenkin etua enemmän Kärppien suuntaan.

Runkosarjassa joukkueet kohtasivat Oulussa kahdesti, joista Kärpät voitti ensimmäisen 3-1 ja Tappara toisen kohtaamisen 3-2. Ottelupari on myös finaaleista toisilleen äärimmäisen tuttu, joten tiukkaa ja tasaista vääntöä on jälleen luvassa.

Ottelun maalidotusarvo on äärimmäisen alhainen, mikä nostaa hieman tasapelin riskiä. Tästä huolimatta Kärppien voitosta tarjottu 50-kerroin on kuitenkin niin suuri, että se kannattaa heti käyttää, mikäli sinulla ei ole vielä Mr Greenillä pelitiliä. Varsinkin, kun tarjous ei sisällä kierrätysvaatimuksia, vaan voit kotiuttaa voittosi heti.

Mikäli sinulla on jo pelitili Mr Greenillä, hyviä pelivalintoja vanhoille pelaajille ovat muun muassa Kärpät moneyline (1,74) ja alle 4,5 maalia (1,95). Kärppien suorasta voitosta saat vanhana pelaajana kertoimen 2,23.
Mr Green: Lunasta Kärppien voitolle kerroin 50,00 tästä >>

Koska kyseessä on uusien pelaajien tarjous, liittyy siihen luonnollisesti sääntöjä ja ehtoja. Tarkemmat ehdot alla.

Mr Greenin kerrointarjous:
- Mikäli voitat, ei voitto sisällä kierrätysvaatimuksia
- Kerroin voimassa: 16.4. klo 11:00 - 17.4. klo 18:30
- Vain uusille Mr Greenin pelaajille
- Maksimipanos kohteeseen: 1€
- Vain suomalaispelaajille
- Tarjous ei poista normaalia vedonlyöntibonusta
- Saat erikoiskertoimen lisäksi MYÖS Mr Greenin 2x25€ ilmaisvedot käyttöösi - nämäkin ilman kierrätysvaatimuksia.

Pelivalintamme:

1x2: Kärpät @50

Mr Green - Lue arvostelu

50

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan