Miesten Korisliiga: Kataja - Pyrintö

Julkaistu: 16.10.2020 20:56


Miesten Korisliiga: Kataja - Pyrintö
Miesten Korisliiga | Kataja - Pyrintö |
Comeon! Comeon!
Joensuun Kataja lähtee hakemaan kauden avausvoittoaan miesten Korisliigassa keskiviikkoisen kirvelevän tappion jälkeen. Kataja johti KTP:n vieraana parhaimmillaan lähes 20 pisteen erolla ja sillä oli voittoheitto ilmassa varsinaisen peliajan viimeisillä sekunneilla. Lopulta kotkalaiset painoivat ohi jatkoajalla.

Katajan laitahyökkääjä Rashard Odomes osoitti potentiaaliaan: 20 kahden pisteen heittoyrityksestä 14 onnistumista on kivenkova prosentti. Myös sentteri Phil Fayne (21 pistettä/9 levypalloa) suoriutui tilastojen valossa mukavahkosti, mutta KTP:n "kaksoistornin" (Joe Burton ja Greg Mangano) pysäyttäminen ei odotetusti onnistunut kovin hyvin.Tampereen Pyrintö aloitti puolestaan kauden yllättävänkin terävästi. 99-80-kotivoitto Kouvolan Kouvoista ei jättänyt vastustajillekaan jossiteltavaa. Pyrintö hallitsi lähes kaikkia olennaisia pelin osa-alueita ja pääsi huomattavasti Kouvoja useammin vapaaheittoviivalle. Erityisesti takamies Marcus Lewis onnistui loistavasti: 25 pistettä tulivat erinomaisilla heittoprosenteilla, ja Lewista rikottiin peräti kahdeksan kertaa. Tarvittavaa epäitsekkyyttä osoittivat lisäksi viisi koriin johtanutta syöttöä.

Sentteri Brady Skeens otti erittäin vähän omia heittoratkaisuja ja oli paikoin virhevaikeuksissa. Hän keräsi kuitenkin kentän parhaan plusmiinuslukeman ja yhdeksän levypalloa.

Onnekas Pyrintö


Katajan pelaajatilanne ei ole lauantaillekaan paras mahdollinen. Sivussa ovat Aapeli Alanen sekä vielä pitkään jalkavammaansa poteva Samuli Vanttaja. Myös Dantez Waltonin pelaaminen on perjantai-illan tietojen perusteella epävarmaa. Vanttajan tilapäiskorvaajaksi hankittu Mika Nuolivirta pelasi avausottelussa vain noin kaksi ja puoli minuuttia.

Pyrintö lukeutuu puolestaan kauden alkumetrien onnekkaisiin joukkueisiin, sillä Miikka Sopasen valmentamalla ryhmä on lähes täysin terve.
Pyrinnön pelaajamateriaali on melko "sopiva" tämänhetkiselle Katajalle. Skeens ei ole sellainen sentteriuhka, joka lähtökohtaisesti aiheuttaisi Faynelle virhevaikeuksia.


Koko joukkueiden mitassa Katajan pelaajamateriaali on Pyrintöä parempi. Arvoituksellisuutta lisää omalta osaltaan se, että Katajaa luotsaa liigan päävalmentajadebytantti eli Petri Virtanen ja Pyrintöä liigatasolla ilman suurempia meriittejä oleva Sopanen.


Peli-idea


Kotietu on Joensuussa aina kova jo matkojen takia. Sen kuuluu painaa kotijoukkueen voittokerrointa melko paljon alaspäin.

Dantez Waltonin pelikunto on luonnollisesti merkittävä asia ottelun lopputuloksen kannalta, ja sitä kannattaa Korisliigan otteluennakosta käydä lauantain aikana seuraamassa. Joka tapauksessa tällä epävarma-statuksella Katajan kertoimet on nostettu liian ylös.

ComeOn: 10€ Vedonlyöntibonus ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 10€ bonuksen ilman talletusta. Nappaa markkinoiden helpoin bonus alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: lunasta 10€ talletusvapaa vedonlyöntibonus! ››

Pelivalintamme:

Katajan voitto @1.79

Mr Green - Lue arvostelu

1.79

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.79

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.79

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.79

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.72

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.72

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.71

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.71

Hyödynnä 50€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä