NHL: Kausiveto - Jake Guentzelin pisteet

NHL: Kausiveto - Jake Guentzelin pisteet
NHL | Kausiveto - Jake Guentzelin pisteet | 02:30 | 13.10.2021
Kohde sulkeutuu: 13.10.2021 02:30
NHL-kausi alkaa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Pittsburgh Penguins avaa kautensa hallitsevan tuplamestarin Tampa Bay Lightningin vieraana. Penguinsin tähtipelaajiin kuuluva 27-vuotias Jake Guentzel lähtee taas jahtaamaan kaudesta mehevää henkilökohtaista pistepottia, tavoitteena jatkaa piste per peli tahdilla pelaamista.Jake Guentzelilla todettiin COVID-19


NHL-kausi 2021-22 ei ala Jake Guentzelin osalta vielä kauden avauskamppailussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Guentzel antoi positiivisen koronanäytteen 3. lokakuuta, hänen ollessa kuitenkin oireeton. NHL:n koronaprotokollan mukaan pelaajan tulee olla positiivisen näytteen takia sivussa 10 päivää, ja antaa kaksi negatiivista tulosta päästäkseen takaisin pelikelpoiseen kuntoon.

Guentzelin toipuminen on edennyt ilmeisen hyvin, sillä hän on palannut alkuviikosta joukkueensa kanssa jääharjoituksiin. Bolts-ottelu häneltä jää väliin, mutta miehen uskotaan olevan kokoonpanossa jo perjantaina pelattavassa ottelussa Florida Panthersia vastaan.

Monitaitoinen laituri on Penguinsin avainpelaaja


Jake Guentzel on ollut jo pidemmän aikaa yksi Penguinsin avainpelaajista. Laiturina operoiva mies on vakiinnuttanut paikkansa ykköskentän vasemmasta laidasta, jossa hän on pelannut pääosin Sidney Crosbyn vierellä, oikean laitahyökkääjän kiertäessä toisella laidalla. Guentzel ei vaadi sentterikseen kuitenkaan Crosbyä, sen hän näytti jo toissa kaudella Sidin ollessa sivussa. Jake pelasi pääosin Evgeny Malkinin kanssa ja oli hyvän aikaa jo 40 maalin vauhdissa ennen kuin loukkaantui epäonnisesti törmättyään laitaan.

Mestaruusvuonna 2016-17 Guentzel häikäisi pudotuspeleissä nousten joukkueen ratkaisijoihin tehden 25 playoff-ottelussa tehot 13+8=21. Seuraavan vuoden runkosarja oli hieman heikompi, mutta pleijareissa Guentzel teki taas 21 pistettä, tällä kertaa vain 12 ottelussa. Tästä eteenpäin taso on noussut kausi kaudelta.

Kaudella 2018-19 Guentzel iski runkosarjassa 40 maalia. 82 ottelussa syntyivät tehopisteet 40+36=76. Seuraavalla kaudella ennen Jaken loukkaantumista tahtia oli kiristetty entisestään - 39 ottelussa syntyi tehopisteet 20+23=43.

Guentzel oli kaikessa hiljaisuudessa noussut yhdeksi vaarallisimmista pelaajista. Hän ei ehkä ole kikkojensa ansiosta parrasvaloissa eikä tee välttämättä aina hienoimpia maaleja, mutta omaa loistavan peliälyn ja on kentällä aina oikeassa paikassa. Vastuuta kertyy myös ylivoimalla, yleensä maalin edessä maskimiehenä ohjaamassa ja sutimassa irtokiekkoja sisään.

Koronavuoden tynkäkaudelle Guentzel muutti hieman pelityyliään, ehkä jopa hieman epäitsekkääksi. Monesta maalipaikasta josta Jake olisi itse voinut laittaa kiekon reppuun, tyytyi hän syöttämään vielä ketjukaverilleen. Tämä ei oikeastaan tehnyt muuhun muutosta kuin siihen, että Jaska keräsi huomattavasti enemmän syöttöpisteitä kuin maaleja. 56 runkosarjaottelussa painettiin yli piste per peli tahtia, pörssin näyttäessä lukemaa 23+34=57. Tähän voi vielä lisätä kohtalaisen hiljaisen loppukauden, jonka aikana maalit olivat Jakella erittäin tiukassa.

Yhteenvetona Guentzel on siis pelannut viimeiset kolme kautta ykköskentässä ja pisteitä on kullakin kaudella syntynyt piste per peli tahdilla.Guentzelin pisteraja alakanttiin - vain loukkaantuminen voi olla riesana


Jake Guentzelin runkosarjapisteiden määrää voi veikata tällä hetkellä muutamalla bookkerilla. Betsson Groupin sivut ovat arvioineet Guentzelin pisterajaksi yli/alle 77,5 pistettä, eli hieman alle piste per peli. Tähän saattaa vaikuttaa ettei loukkantuneet Crosby ja Malkin pääse vielä alkukaudesta mukaan tukemaan Guentzelin pelaamista. Toki se vain lisäisi tulosvastuuta #59:lle.

Betssonin 77,5 pisteen raja on lähempänä realismia, kuin vedonlyöntiyhtiö Coolbetin raja, joka on armollisempi rajan ollessa yli/alle 71,5 pistettä. Tämä on Jaken kohdalla selvästi alakanttiin.

Koronan vuoksi Guentzel missaa alkukaudesta 1-2 ottelua. Mikäli loppukauden mies pysyy terveenä ja pelikuntoisena, pitäisi 71,5 pisteen rajan ylittyä heittämällä.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Jake Guentzel tekee yli 71,5 pistettä runkosarjassa @1.85

Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan