Nuorten MM-kisat: Kazakstan - Tanska | Juutit edellä karsintaparissa?

Julkaistu: 02.01.2019 16:59


Nuorten MM-kisat: Kazakstan - Tanska | Juutit edellä karsintaparissa?
Nuorten MM-kisat | Kazakstan - Tanska | 21:00
Kazakstan ja Tanska aloittavat paras kolmesta karsintasarjan ja pelin henki on selvä. Kahdella voitolla paikka auringossa, eli tässä tapauksessa nuorten MM-jääkiekon pääsarjassa, säilyy. Tanska teki alkulohkossa historiaa osumatta maaliin kertaakaan, mutta silti juuri juuttien puolelta löytyvät karsinnat parhaat peli-ideat.

Tanska hävisi Kanada-teurastusta lukuunottamatta jokaisen ottelunsa alkulohkossa numeroin 0-4. Sveitsiä vastaan joukkue oli hyvin mukana ottelussa, mutta muuten on helppo sanoa sarjatason olevan tällä hetkellä juuteille väärä. Silti joukkueella on oivallinen sauma pelata pääsarjassa vielä ensi vuonnakin, sillä Kazakstan on joukkueista vielä selkeästi heikompi.

Kazakstan pelasi selvästi vauhdikkaamman alkulohkon ja onnistui viisi kertaa myös maalinteossa. Kolme näistä oli ylivoimaosumia, joten ei Kazakkienkaan tehoja tasakentällisin voi kehua. Joukkue myös päästi valtavasti Tanskaa enemmän laukauksia sekä huippuluokan paikkoja, mikä lupaa vaikeuksia karsintasarjassa. Joukkueesta löytyy lähinnä MHL-tason pelureita, joista muutamalla on piileviä ominaisuuksia tälle tasolle. Kokonaisuutena Kazakstan on kuitenkin kisojen selvästi huonoin ryhmä.

Tanskalla on tässä vertailussa enemmän laatua ja varsinkin tärkeimmällä pelipaikalla sillä on heittää kehiin selvästi parempi peluri. Juuttien maalivahti Mads Soegaard ei ollut alkusarjassa parhaimmillaan, muttei toisaalta saanut liikaa apuja myöskään joukkueeltaan. Nyt Tanskan periaatteessa tiiviin puolustuspelin pitäisi riittää ja myös Soegaardille aukeaa näin sauma näyttää parastaan.

Tanskalla on myös hieman enemmän kiekollista osaamista, mikä huteraa Kazakstanin viisikkoa vastaan pitäisi riittää. Avausottelun houkuttelevimmat pelivalinnat löytyvätkin lähes kerran kahdesta ottelun varsinaisella peliajalla voittavan Tanskan puolelta.

Pelikassaan täytettä!


Liity nyt Betfairille ja saat 100% talletusbonuksen 100€ asti. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3-kertainen! Muista käyttää bonuskoodi 'ZSKABW' rekisteröityessäsi. Betfairin bonus tulee kierrättää vain 1,60 kertoimella, joten kyseessä on yksi markkinoiden parhaimpia bonuksia.
Betfair: Lunasta bonus täältä

Pelivalintamme:

Tanska @2.20

Betfair - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.08

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.05

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.05

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.05

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.04

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.04

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.04

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan