ATP Wimbledon: Kei Nishikori - Roger Federer

Julkaistu: 08.07.2019 00:01


ATP Wimbledon: Kei Nishikori - Roger Federer
ATP Wimbledon | Kei Nishikori - Roger Federer | 15:00
Wimbledonissa välipäivän jälkeen nähdään mielenkiintoinen puolivälierä ottelu, kun japanilainen maailmanlistan seiska Kei Nishikori saa vastaansa huippuvireisen Roger Federerin. Pelaajat ovat kohdanneet toisensa kymmenen kertaa, joista Federer on voittanut seitsemän. Viimeisin ottelu pelattiin viime marraskuussa Lontoossa ATP Finalsissa ja tuolloin Nishikori voitti ottelun kahdessa erässä 7-6(4), 6-3.

Nishikori voitti neljännesvälierä ottelussaan Wimbledonissa yllättävän hyvin pelanneen kazakstanilaisen Mikhail Kukushkinin neljän erän jälkeen 6-3, 3-6, 6-3, 6-4. Nishikorin pelaamisesta on nostettava esille japanilaisen laadukas palautus- ja verkkopelaaminen sekä huikea jalkatyöskentely. Syöttöpelaaminen japanilaisella takkusi normaalia enemmän, mutta onnistui selvittämään kuusi kahdeksasta Kukushkinin murtopallosta, onnistuen itse hyödyntämään viisi 13:sta murtopallo mahdollisuudestaan.

Federer voitti omassa ottelussaan, hyvin nurmella pelanneen italialisen Matteo Berrettinin suvereenisti suoraan kolmessa erässä 6-1, 6-2, 6-2. Federer dominoi ottelun, jokaista osa-aluetta ja sveitsiläinen syötti ottelussa viisi ässäsyöttöä, voitti 1.syöttönsä 88% ja 50% (29/58) Berrettinin syöttövuoron pisteistä, hyödynsi kahdeksan yhdeksästä murtopallo mahdollisuudestaan ja löi ottelussa vain viisi helppoa virhettä. Ennakkoon ottelusta povattiin tasaista, mutta Federerin huippuvire sai Berrettinin pelin näyttämään hyvin aseettomalta.

Federer on ottelussa valtava suosikki, jota nurmialusta puoltaa entisestään. Nishikorin urheilullisuus ja todella laadukas palautuspelaaminen voi, kuitenkin aiheuttaa huippuvireessä olevalle Federerille harmaita hiuksia, sillä pian 38-vuotiaan sveitsiläisen jalkatyöskentely kentällä ei ole enään samalla tasolla kuin vuosia sitten, vaikka sveitsiläinen kompensoikin hidastunutta liikettä erinomaisesti sijoittumisella ja kenties maailman parhaalla pelinlukutaidolla.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Erät Yli 3,5 @2.05

LeoVegas - Lue arvostelu

2.05

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.00

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.00

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan