Superpesis: Kempele - Hyvinkää

Julkaistu: 11.07.2019 10:50


Superpesis: Kempele - Hyvinkää
Superpesis | Kempele - Hyvinkää | 18:00
Alkukauden sensaatio Hyvinkään Tahko pelaa hieman heikompaa jaksoa, kun edelliset kuusi ottelua ovat tuoneet vain kaksi voittoa. Lisäksi tappiot viime kierroksilla ovat tulleet vieläpä melko köykäisiä vastuksia vastaan: Alajärvi vieraissa sekä Imatra ja Kempele kotona.

Kempeleen tilanne on päinvastainen. Alkukausi oli todella pehmeää peliä, mutta viime aikoina on alkanut kulkea. Ennen kaikkea sisäpelissä on aivan uutta rytmiä ja joukkue on löytänyt oman tapansa pelata. Tästä osoituksena KeKi haki komean jaksovoiton Sotkamosta tiistaina.

Tasoero joukkueiden välillä ei ole ollenkaan suuri, kun katsotaan pelaajamateriaalia. Tahko pelasi alkukauden sensaatiomaista peliä, mutta nyt on pieni suvantovaihe. Kempele nauttii ottelussa todella suurta kotietua ja on vaikea saada sitä altavastaajan asemaan.

Kempele kuuluu tänään peleihin.

5€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto LV Bet tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta! Avaa ilmainen pelitili ja lähetä sähköpostia osoitteeseen bonus@lvbet.com aiheella 5€ Welcome Bet ja saat pelirahaa täysin ilmaiseksi! Voit lukea tarkemmat ohjeet ja lisätietoja tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan alta LV Betin tarjoukseen!
LV BET: Käy lunastamassa oma 5€ ilmaisrahasi täältä >>

Pelivalintamme:

Moneyline: Kempele @2.04

Coolbet - Lue arvostelu

2.04

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.00

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.00

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan