Superpesis: Kempele - Kitee

Julkaistu: 11.06.2019 11:03


Superpesis: Kempele - Kitee
Superpesis | Kempele - Kitee | 18:00
Nousijajoukkue Kempeleen Kirin alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin loistokas, kun kahdeksan ottelua ovat tuoneet vain seitsemän pistettä ja sarjasijoitus on toiseksi viimeinen. Ennen kaikkea kotiottelut ovat olleet surkeita, sillä joukkueella ei ole vielä ainoatakaan pistettä kotikentältä.

Kotiahdinkoa vieläpä kuvaa se, että vastukset ovat olleet Joensuun Mailaa lukuun ottamatta hyvin helppoja: Koskenkorva, Siilinjärvi ja Raahe. Edellisottelussa Kempele suorastaan lahjoitti pisteet Raahelle lukemin 0-1 (6-7, 1-1). Itseluottamus ei ole kunnossa.

Kitee katkaisi neljän ottelun tappioputkensa, kun se kaatoi viime kierroksella Alajärven puhtain 2-0 jaksoin. Neljän ottelun tappioputki ei ollut varsinainen yllätys, sillä vastukset olivat kivikovaa luokkaa; Joensuu ja Hyvinkää kotona, Sotkamo ja Kouvola vieraissa.

Näiden tappioiden lisäksi Kitee on hävinnyt tällä kaudella vain Vimpelille vieraissa, eli kaikkia päävastuksia vastaan on tullut voitot. Kesäkuussa Kiteen otteluohjelma huomattavasti helpottuu, joten tämä kuukausi tulee olemaan äärimmäisen tärkeä koko Kiteen runkosarjan kannalta. Joukkue kohtaa Kempeleen jälkeen Siilinjärven, Koskenkorvan, Alajärven ja Raahen.

Kempele on lyönyt yhdessä Siilinjärven kanssa vähiten juoksuja sarjassa. Kitee vastaavasti on todella hyvä ulkopelijoukkue, joten helpolla ei pisteet jää kotikentälle. Tiistaina ei myöskään lämpötilat nouse aivan yhtä korkealle, mitä menneenä viikonloppuna, joten tasainen sekä vähäjuoksuinen ottelu on odotettavissa.

Kiteen itseluottamus on tällä hetkellä korkeammalla ja se on hivenen laadukkaampi kokonaisuus paperilla. Vieraskertoimet ovat melkoisen korkealla ja kelpaavat eittämättä peleihin – Kempeleen pienoisesta kotiedusta huolimatta.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Moneyline: Kitee @2.30

Unibet - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.30

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.30

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.30

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan