Superpesis: Kempele - Kitee

Julkaistu: 22.07.2020 14:45


Superpesis: Kempele - Kitee
Superpesis | Kempele - Kitee | 18.00
Eaglebet Eaglebet
Keskiviikon ainoassa Superpesis-taistossa Kempele isännöi alkukauden yllättäjä Kiteetä.

Kempele


Isännät ovat matsiin lähdettäessä kymmenentenä, piste-eroa pudotuspelipaikkaan joukkueella on kaksi pistettä. Isännät lähtevät matsiin kaksi perättäistä tappiota niskassaan, edellisellä kierroksella joukkue taipui vieraissa Sotkamon Jymylle suoraan numeroin 2-0 (6-5,5-3).

Suurimmat ongelmat ulkokentällä!


Kempeleen alkukauden suurimmat ongelmat ovat olleet ulkokentällä, joukkueelle on lyöty juoksuja 9.7 juoksun keskiarvolla ja se on aivan liikaa. Vaikka isäntien sisäpelaaminen on lyöjätilastossa kuudentena olevan Matti Korhosen ja etenijätilaston yhdeksäntenä olevan Onni Määtän johdolla ollut oivassa vireessä, tarvitsee joukkue apuja ulkokentältä otteluiden voittamiseen.


Kitee


Kitee on ollut alkukauden ylivoimaisesti suurin yllättäjä, joukkue majaileekin kahdeksan pelatun ottelun jälkeen sarjassa jopa kolmantena. Kahdeksasta ottelusta pisteitä on kertynyt komeat 15 ja juoksuerokin näyttää positiiviselta 71-60. KiPa ei ole alkukauden aikana jäänyt pisteettä kertaakaan ja lähtee hakemaan tälle putkelle jatkoa, vierailijat pelasivat eilen vieraissa Pattijokea vastaan josta tuloksena oli komea vierasvoitto puhtaasti 0-2 (4-5,0-1).

Sisäpeli huippuiskussa!


Kitee on paukuttanut alkukauden kahdeksassa ottelussa juoksuja 8.9 juoksun keskiarvolla ja se on loistava lukema. Sisäpelissä edukseen ovat erottautuneet varsinkin lyöjätilaston sijoja seitsemän ja 11 hallussaan pitävät Sami Mikkolanaho ja Valentin Ikonen, sekä etenijätilastossa sijalla 15 oleva Samu-Kalle Varonen.

Peli-idea


Tässä ottelussa on potentiaalia melkoiseen juoksujuhlaan, mutta Kempeleelle luvattu vesisade tarjoaa oman muuttujansa soppaan ja siksi lähdemmekin hakemaan rahastusta Kiteen kautta. Huippuvireeseen äitynyt vierasjoukkue nappasi eilen komean vierasvoiton Pattijoesta, emmekä näe syytä sille miksei joukkue pistepussiaan useammalla pisteellä kartuttaisi tänäänkin. Kitee on vieraskentällä napannut pisteitä mm. Kouvolalta ja kaatanut vieraissa Joensuun sekä Hyvinkään, joten uskomme joukkueen olevan vahvoilla myös tänään. Kempele tuskin tulee nahkaansa helpolla myymään ja varmistelemmekin matsissa hieman ja otamme lapulle Kiteen lopullisen voiton (Moneyline), eli myös supervuoroparissa tai kotiutuslyöntikisassa tullut voitto riittää!

Pelivalintamme:

Lopullinen voittaja: Kitee @2.05

Betway - Lue arvostelu

2.05

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.99

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.99

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.99

Betsafe tarjoaa uuden 150€ talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys