Superpesis: Kempele - Koskenkorva | Kossu ei iske

Julkaistu: 16.05.2019 09:23


Superpesis: Kempele - Koskenkorva | Kossu ei iske
Superpesis | Kempele - Koskenkorva | 18:00
Unibet Unibet
Vanha ilmajokinen slogan ”Kossu iskee” alkaa olla yhä vaikeampi ottaa tosissaan. Materiaali nykypäivän Superpesikseen on äärimmäisen ohut ja valonpilkahdukset harvassa.

Avausottelussa Koskenkorva hävisi paikallisvastus Seinäjoelle lukemin 2-0 (7-4, 4-2). Ulkopeli kesti ottelussa yllättävän hyvin, kun joukkue päästi vain yksitoista juoksua. Sen sijaan sisäpelissä on isoja ongelmia. Joukkueen kokeneempaan kalustoon kuuluva Juho Toivola oli hyvässä vireessä iskien neljä juoksua, muuten tilanne on hankala.

Joukkueen sisäpelin ongelmista kertoo paljon se, että pitkäaikainen kärkipelaaja Veli-Pekka Yli-Hirvelä on jouduttu siirtämään numerolle neljä. Kärki on muutenkin kohtalainen, mutta ailahtelua takuulla nähdään. Ulkopelistä löytyy useampia heikkoja kohtia, vaikkakin nouseva lukkari Juho Hakomäki pelastaa sen, minkä pystyy.

Myös Kempeleen Kirille ottelu on toinen tämän kauden Superpesiksessä, kun avausottelussa tuli niukka tappio Kankaanpäälle 2-1 (1-2, 2-1, 4-0). Ulkopeli kesti ottelussa hyvin ja myös sisäpelissä tilannetta saatiin aikaan. Surkeahko kotiuttaminen (3/10) kävi kuitenkin liian kalliiksi.

Kotiuttamisvoimaa joukkueesta kuitenkin löytyy, sillä sekä Marko Pelkonen että Valtteri Kleemola pystyvät huomattavasti parempaan kotikentällä. Koskenkorvan heikot kohdat ulkopelissä saattavatkin hyvin romahtaa ottelussa, eikä edes runsasjuoksuinen kotivoitto olisi yllätys.

Kempele on laadukkaampi kokonaisuus, paremmin valmennettu ja nauttii todella vahvaa kotietua ottelussa. Ensimmäinen Superpesis-ottelu hetkeen vetää varmasti myös yleisöä siniselle laguunille. Selkeä ennakkosuosikki kelpaa myös vedonlyönnissä peleihin.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

1x2: Kempele @1.77

Betsafe - Lue arvostelu

1.77

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.77

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.77

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.75

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan