Superpesis: Kempele - Seinäjoki

Julkaistu: 14.07.2019 12:31


Superpesis: Kempele - Seinäjoki
Superpesis | Kempele - Seinäjoki | 17:00
Kempeleen Kiri on hävinnyt neljä ottelua putkeen: Kouvolalle, Raahelle, Sotkamolle ja Hyvinkäälle. Joukkue on saanut sisäpeliinsä aivan uutta puhtia, mutta samalla ulkopeli on edelleen äärimmäisen kehnoa. Esimerkiksi Hyvinkäätä vastaan joukkue löi supervuoro mukaan lukien kotikentällään 17 juoksua, mutta hävisi silti kamppailun.

Kempeleen tasoiselle ulkopelille ei tiedä hyvää se, että vierailulle on tulossa yksi sarjan lyöntivoimaisempia joukkueita. Seinäjoelta löytyy ruutia laajalta rintamalta paineistamaan reunoja, joten läpilyöntejä nähtäneen tänäänkin.

Alkukaudella peliään etsinyt ja pelinjohtajaa vaihtanut Seinäjoki on saanut nyt peliään kuntoon. Edellisessä seitsemässä ottelussa JymyJussit on hävinnyt vain Vimpelille, mutta lunastanut kaikista muista otteluista voiton.

Tässä ottelussa juoksuodotusarvo on äärimmäisen korkealla ja vastakkain on kaksi todella tasapeliherkkää joukkuetta, joten suoraan vierasvoittoon ei uskalla koskea. Sen sijaan vierassuosikin moneyline-kerroin kelpaa ehdottomasti peleihin.

5€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto LV Bet tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta! Avaa ilmainen pelitili ja lähetä sähköpostia osoitteeseen bonus@lvbet.com aiheella 5€ Welcome Bet ja saat pelirahaa täysin ilmaiseksi! Voit lukea tarkemmat ohjeet ja lisätietoja tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan alta LV Betin tarjoukseen!
LV BET: Käy lunastamassa oma 5€ ilmaisrahasi täältä >>

Pelivalintamme:

Moneyline: Seinäjoki @1.68

Coolbet - Lue arvostelu

1.68

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.65

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.65

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan