Superpesis: Kempele - Sotkamo

Julkaistu: 08.08.2019 16:14


Superpesis: Kempele - Sotkamo
Superpesis | Kempele - Sotkamo | 18:00
Sotkamon peli on hieman hapuillut viime otteluissa, kun se hävisi Kankaanpäälle vieraissa ja menetti jakson Raahelle kotonaan. Se taistelee edelleen kuitenkin runkosarjan voitosta Vimpelin kanssa ja kun Kouvolakin hengittää kahden pisteen päässä niskaan, tarvitsee Jymy edelleen pisteitä.

Kempele on pelannut uuden pelinjohtajansa Petri Pulliaisen alaisuudessa kolme ottelua tähän mennessä. Ensimmäisestä ottelusta tuli jaksovoitto Kouvolasta ja toisessa ottelussa puhdas 2-0 -voitto Alajärvestä. Kolmannessa ottelussa taso kuitenkin romahti, kun KeKi kaatui Kiteellä 2-0.

Tasoero on aivan valtava Sotkamon eduksi. Pulliaisen ja Kempeleen lyhyt kuherrusjaksokin on ohi, eikä tulevasta voi odottaa paljoa. Tärkeintä on rimpuilla itsensä ulos karsinnoista, eli säilyttää neljän pisteen ero Siilinjärveen.

Sotkamo on varmasti motivoitunut parin heikomman pelin jälkeen. Lyöntisää pitäisi olla kohtalaisen hyvä ja avaralla Kempeleen sinisellä laguunilla juoksuja nähdään. Sotkamo -5,5 tasoituskohde nousee lapulle.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Tasoitus (juoksut): Sotkamo -4,5 @1.80

Coolbet - Lue arvostelu

1.80

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan