UFC 229: Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor

Julkaistu: 04.10.2018 19:19


UFC 229: Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor
UFC 229 | Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor | 07:00
UFC 229 tapahtuma käydään Las Vegasissa T-Mobile Areenalla lauantaina ja Suomessa illan pääottelu nähdään sunnuntaina puolella n. 7 aikaan aamulla. Koko maailma tulee jälleen silmä kovana seuraamaan tätä tapahtumaa, kun Conor McGregor palaa jälleen UFC-kehään. McGregor ei ole kahteen vuoteen otellut vapaaottelussa, kun kävi piipahtamassa nyrkkeilyn puolella yhden rahakkaan ottelun verran. Irlantilainen rääväsuu haastaa kevyen sarjan mestarin, venäläisen Khabib Nurmagomedovin.

Khabib ei ole hävinnyt ammattilaisurallaan yhtäkään ottelua ja hänen recordinsa on vakuuttava 26-0. Voitoista 8 on tullut tyrmäyksellä, 8 luovutuksella ja 10 tuomaripäätöksellä. Hänen ehdoton vahvuutensa on painiminen ja matossa hän on tällä hetkellä ja ollut jo pitkään maailman paras vapaaottelija. Khabib on äärimmäisen kestävä ottelija ja hän pystyy painamaan useamman erän todella kovassa rääkissä.


Conor McGregor on varmasti iskussa, hän on sen luontoinen kaveri, että jos varsinkin hän toimii haastajana, tulee hän otteluun kunnossa. Conor ei ole otellut lähes kahteen vuoteen häkissä ja monet ovat laskeneet hänen mahdollisuutensa tämän vuoksi minimiin. Meidän mielestämme moni ylireagoi tämän asian kanssa. Tulee muistaa, kuinka hyvä kamppailija Conor McGregor on. On selvää, että hän ei ole sparrannut yhtä kovia kavereita vastaan ja kokenut samanlaista intensiteettiä harjoituksissa mitä Khabib tulee hänelle tarjoamaan. Conor on kuitenkin luonnonoikku siinä missä Khabibkin ja olisi vaikea nähdä ottelun menevän venäläiselle niin helpolla mitä yleisesti puhutaan.

Conorin valttikorttina on hänen ulottuvuutensa. Hän ei ole aivan yhtä pitkä kuin Khabib, mutta hänen raajansa on pitkät ja hän ylttää lyönneillä paremmin kuin venäläinen. Conorin pitäisi saada ottelu pidettyä pystyssä, kun taas Nurmagomedovin pitäisi saada ottelu vietyä mattoon. Conor on varmasti yrittänyt parantaa mattopainiaan ja puolustustaan alhaalla, mutta jos Khabib saa vietyä ottelun alkupuolella Conorin mattoon pidemmäksi aikaa, voi peli olla selvä.

Epäilemme kuitenkin, että ottelu olisi näinkin selvä mitä vedonlyöntimarkkina kertoimissa ennustaa. Khabibia pidetään yleisesti noin 63% suosikkina voittamaan ottelun. Se on mielestämme ehkä hieman liikaa ja parhaimmat pelikohteet tähän otteluun löytyy, kun lähdetään oletuksesta että ottelu tulee olemaan tasaisempi. Markkinasta saa yllättävänkin ison kertoimen, että ottelu ratkeaa vasta tuomaripäätöksellä ja kun saamme näin isoa kerrointa on se meidän pelivalintamme tähän mahtavaan otteluun!

Pelikassaan täytettä!


Liity nyt Betfairille ja saat 100% talletusbonuksen 100€ asti. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3-kertainen! Muista käyttää bonuskoodi 'ZSKABW' rekisteröityessäsi. Betfairin bonus tulee kierrättää vain 1,60 kertoimella, joten kyseessä on yksi markkinoiden parhaimpia bonuksia.
Betfair: Lunasta bonus täältä

Pelivalintamme:

Ottelu ratkeaa tuomaripäätöksellä @4.40

Betfair - Lue arvostelu

4.40

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

4.25

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

4.25

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

4.25

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

3.75

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.70

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.70

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.50

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan