UFC: Khabib Nurmagomedov - Tony Ferguson

Julkaistu: 25.03.2020 16:50


UFC: Khabib Nurmagomedov - Tony Ferguson
UFC | Khabib Nurmagomedov - Tony Ferguson | 03:00
UFC noudattaa parhaillaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi kaavailtuja sääntöjä, jonka takia kolme tulevaa tapahtumaa on peruttu, mutta lajin fanien iloksi tämä matsi on ilmoitettu oteltavaksi vaikka mikä olisi. Kyseessä on kevyensarjan mestari Khabib Nurmagomedovin ja yhdysvaltalaisen Tony Fergusonin kauan odotettu kohtaaminen.

Historiaa&nykyaikaa


Kohtaaminen Nurmagomedovin ja Fergusonin välillä on MMA-historian odotetuin. Kyseessä ovat kaksi parasta kevyensarjan ottelijaa koskaan, ja tämän ottelun voittaja kruunataan sarjan kaikkien aikojen kuninkaaksi. Ottelun taustalla on myös tragikoominen historia, kun ottelu on yritetty jo aiemmin järjestää neljä kertaa. Ottelu on aiemmin peruttu loukkaantumisten ja painonpudotusongelmien takia, joten tällä kertaa UFC:n presidentti Dana White ei aio perua ottelua millään hinnalla.

Ottelijat


Habib on kevyensarjan voittamaton mestari. Dagestanin kotka on jyrännyt vapaaottelu-urallaan jokaisen vastustajansa ylitse, ja siitä kertoo rekordi 28-0, johon kukaan muu ei kykene vastaamaan. Voitoista 8 on tullut tyrmäyksellä/teknisellä tyrmäyksellä, 10 luovutuksella ja 10 tuomariääniin. Mies on 12 UFC- ottelunsa aikana haalinut liudan ennätyksiä, kuten suurin määrä alasvientejä yksittäisessä ottelussa, kun hän vei Abel Trujillon mattoon peräti 21 kertaa, ja tuokin ottelu oli ainoastaan kolme-eräinen. Mies voitti Conor McGregorin jättämän kevyensarjan vyön kaksi vuotta sitten, kun hän dominoi Al Iaquintaa totaalisesti viiden erän ajan. Habib on myös puolustanut vyötään kahdesti, kun hän kuristi Conor McGregorin lokakuun 6. päivä vuonna 2018, ja viime syksynä Abu Dhabissa Dustin Poirier jäi venäläisen jyrän alle.

Tony Ferguson on ollut käsittämättömän aliarvostettu kevyensarjan tittelirähinöissä. Mies on otellut 16 kertaa organisaation alaisuudessa, ja hävinnyt ainoastaan kerran, tuomariäänin Michael Johnsonille. Tappiosta on lähes 8 vuotta aikaa, ja sen jälkeen jenkki on jyrännyt tiensä kevyensarjan huipulle. 2017 mies voitti UFC:n väliaikaisen mestaruuden ottelussa Kevin Leetä vastaan, mutta mies ei päässyt yrittämään vyön yhdistämistä, vaan otteli seuraavan kerran vasta vuoden päästä, voittaen Anthony Pettisin. Kun Ferguson voitti myös viime kesänä Donald Cerronen, mies oli selkeä ykköshaastaja Nurmagomedovin vyölle.


Ferguson on erittäin vaarallinen


Habib Nurmagomedovia pidetään ylivoimaisena painijyränä, joka vie vastustajat mattoon, ja joko lopettaa siellä lukoilla, kuristuksilla tai iskuilla ja jos ei, niin totaalisen dominoinnin jälkeen tuomariäänin. Miehen pysty on kuitenkin kehittynyt myös hyvälle tasolle, josta oli osoituksena esim. Conor McGregorin pudottaminen lattiaan heidän ottelussaan. Tony Ferguson on paras ja vaarallisin vastustaja jonka venäläinen on kohdannut. Erittäin liukas ja monipuolinen Ferguson ei noudata mitään yleistä ottelutapaa, vaan kykenee pystyottelussa tekemään vahinkoa monin eri tavoin, ja miehen tavaramerkki on erittäin terävät kyynärpäälyönnit sekä häkkiä vasten, että myös selältään. Yleensä Habibin vastustajat väsyvät olleessa miehen painin uhreina ja yrittäessä nousta takaisin pystyyn, mutta Fergusonin kunto on koko kevyensarjan paras, mies ei vain väsy. Habib ei voi samallalailla painia, kuin aiemmin, kun Ferguson on hänelle ihan hyvässä paikassa selällään josta jakaa kyynärpäitä, joten uskon venäläisen joutuvan ensimmäistä kertaa pahoihin ongelmiin, ja häviävän tämän ottelun.
Katsasta päivitetty listauksemme uusimmista vedonlyöntibonuksista! Tarjolla tuhansia euroja ilmaista pelirahaa kaikille vedonlyöjille. Nykyään tarjolla myös paljon vedonlyöntibonuksia ilman kierrätystä. Lue lisää ja katso uusimmat vedonlyöntibonukset täältä >>

Pelivalintamme:

Tony Ferguson @3.3

NordicBet - Lue arvostelu

3.3

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.3

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.3

Betsafe tarjoaa uuden 150€ talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

3.25

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.25

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.25

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

3.25

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

3.25

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

3.25

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.23

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku Kauppi