ATP Rooma: Nelinpeli: Khachanov K. / Lopez M. - Bryan B. / Bryan M.

Julkaistu: 15.05.2019 16:20


ATP Rooma: Nelinpeli: Khachanov K. / Lopez M. - Bryan B. / Bryan M.
ATP Rooma: Nelinpeli | Khachanov K. / Lopez M. - Bryan B. / Bryan M. |
Unibet Unibet
ATP Rooman Nelinpeleissä Bryanin veljekset saavat vastaansa kaksikon Karen Khachanovin ja Marc Lopezin.

41-vuotiaat identtisetkaksoset Bob ja Mike Bryan kuittasivat eilen Rooman Nelinpelien avauksessaan Madrid Openissa koetun tappion Jean-Julien Rojerille ja Horia Tecaulle erin 2-0 (6-4,7-6). Nelinpelien maailmanlistan kakkosena olevat Bryanit eivät hävinneet eilen syöttöäkään Madrid Openin mestariparille ja nostivat tasoaan viikossa huomattavasti. Bryanit voittivat 1. syöttönsä 89% ja yhteispeli kulki identtisillä kaksosilla tuttuun tapaan. Parannettavaa ei juuri jäänyt, joten Bryanit tulevat olemaan erittäin vahvoilla tämän päiväisessä ottelussaan.

Pari valjakko Karen Khachanov ja Marc Lopez ovat pelanneet yhdessä ainoastaan yhden ottelun ja onnistuivat voittamaan eilisessä ottelussaan Pablo Cuevasin sekä Juan-Martin Del Potron tiukassa kolmieräisessä väännössä erin 2-1 (3-6,7-6,13-11). Ottelua näkemättä voinee todeta venäläisespanjalainen parin pelanneen sisukkaasti pystyessään kääntämään ottelun 0-1 tappioasemasta voitoksi ja kääntämään yhdeksästä murtopallosta seitsemän pisteeksi.

Lyhykäisyydessään on erittäin vaikeaa nähdä vuodesta 1998 yhdessä pelanneiden Bryanin veljeksien häviävän noviisiparille erääkään. Pelivireen löydyttyä Bryanit lähtevät metsästämään ATP Rooman Nelinpelien voittoa ja maailmanlistan ykkössijaa takaisin ranskalaisilta Pierre-Hugues Herbertiltä ja Nicolas Mahutilta. 2-0 voitolle tarjottu kerroin @ 1.95 on lahja.

Pelivalintamme:

Bryanit 2-0 @1.95

Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.95

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan