KHL: Dynamo Moskova - Jokerit

KHL | Dynamo Moskova - Jokerit | 18:30 | 11.01.2022
Kohde sulkeutuu: 11.01.2022 18:30

Lännen kärkipelissä kaksi peliä putkeen hävinnyt Dynamo hakee paitsi Bounce Backia myös revanssia narreista! Vieraat ovat saaneet viritellä aseitaan ekstratreeneissä vastustajien ottelusiirtojen takia ja mahalaskunsa aloittaneet moskovalaiset ovat nesteessä!
KHL:ssä kohtaavat lännen kakkonen Dynamo Moskova ja lännen nelonen Jokerit toisensa VTB Arenassa tiistaina kello 18:30.

Dynamo Moskovalle toinen peräkkäinen mahalasku!


Alexei Kudashovin luotsaama Dynamo Moskova hävisi jo toisen peräkkäisen ottelunsa, kun idän seiska Neftehimik kävi kaatamassa Dynamon 4-3 rankkareilla VTB Arenassa sunnuntaina.

Neftehimik johti peliä jo 2-0 reiluun puoliväliin asti ottelua Ruslan Petrishchevin (32. 1+2=3) ja Andrei Chivilevin (46. 4+5=9) osumilla, mutta isännät nousivat vielä toisessa erässä kahden maalin takaa ensin tasoihin kahdella Stanislav Galievin (46. 25+17=42) kolmen ja puolen minuutin välein tekemällä osumalla sekä kipusi vielä johtoon Eric O’Dellin (46. 13+19=32) kolmannen erän toisella minuutilla iskemällä johtomaalilla.

Dynamolla oli tuon jälkeen mainio tilaisuus tappaa ottelu vieraiden Sergey Kuptsovin (13. 3+1=4) otettua typerästä päähän kohdistuneesta taklauksesta viiden+kymmenen minuutin jäähyn. Isännät eivät kuitenkaan maalinteossa onnistuneet. Pavel Poryadin (46. 5+14=19) sen sijaan tasoitti ottelun 3-3:een erän 12.nnella minuutilla. Neftehimik sai vuorostaan hakea vielä tuon jälkeen ratkaisua 5vs3-ylivoimassa Dynamon otettua kaksi peräkkäistä jäähyä, mutta myös vieraiden erikoistilannepelaaminen oli lievästi sanottuna vaatimatonta.

Kun jatkoaikakaan ei tuonut ratkaisua päädyttiin lopulta voittolaukauskisaan, missä ainoa onnistuja kenttäpelaajista sitten oli Neftehimikin Eduard Gimatov (10. 2+3=5) ja kaksi pinnaa matkasi vieraiden matkassa Neftehimikiin!

Dynamo isännöi vielä yhden välipäivän jälkeen kotonaan Spartakia, kunnes matkustaa kolmen pelin vieraskiertueelle, missä kohtaa viiden päivän aikana Avtomobilistin, Spartakin sekä Metallurgin!

Jokerit saanut lepo- ja harjoitusetua vastustajien ottelusiirtojen myötä


Lauri Marjamäen luotsaama Jokerit on joutunut/saanut tasapainotella tosipelien ja siirrettyjen ottelujen välillä viime aikoina, kun sen vastustajia on enenevissä määrin alkanut joutua COVIDin seurauksena karanteeniin. Ensin Jokerien ottelukalenteriin tuli väliaikaisesti tilaa, kun kaukaasialainen Avtomobilist joutui perumaan viikko sitten tulonsa Helsinkiin altistumistensa takia ja viime lauantaina oli sitten Salavat Ufan vuoro.

Avtomobilistin jälkeiseen peliin Jokerit sai kummasti lisäenergiaa ylimääräisestä levosta ja harjoituskerroista ja se kukisti juuri tämäniltaisen vastustajansa Dynamon selvästi 5-1 Hartwall Arenassa viime viikon keskiviikkona. Toivon mukaan historia toistaisi nytkin itseään myös kapeammassa laatikossa VTB Arenassa!

Jokerit kohtaa yhden välipäivän jälkeen idän kärkijoukkueen Metallurg Magnitogorskin Arena Metallurgissa. Sen jälkeen on tiedossa viisi välipäivää ennen kolmen peräkkäisen kotipelin rutistusta SKA Pietaria, Vitjazia ja Avtomobilistia vastaan mitä seuraa kuukauden mittainen olympiatauko!Jokerien maaleista maksetaan maltaita!


Kolme peräkkäistä keskinäistä kotipeliä narreista ottanut Dynamo metsästää paitsi Bounce Backia Neftehimik-tappiolleen myös revanssia Jokereista. Helppoa se ei tule olemaan. Jokerit on tällä hetkellä huippuunsa viritetty, oikeassa suhteessa levon, treenien ja pelien suhteen valmennettu lännen nälkäinen kärkiryhmä, missä sitäpaitsi avainukot ovat alkaneet tervehtyä juuri sopivasti kovien pelien alla täyteen iskuun! Jenkkien olympiamiehistöön valittu Brian O’Neill (40. 9+31=40) on siitä mm. oiva esimerkki! Dynamon paras terä taas on hiipumaan päin.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Jokerit yli 2,5 maalia (60 min) @1.95

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.95

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
MansionBet - Lue arvostelu

1.95

MansionBet - Talleta 10€ Saat 20€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.94

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.94

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä