KHL: Kunlun Red Star - Severstal Tsherepovets

KHL | Kunlun Red Star - Severstal Tsherepovets | 18:00 | 06.01.2022
Kohde sulkeutuu: 06.01.2022 18:00
Vaikka tilastot puhuvatkin idän jumboa Kunlunia vastaan, ei Severstal ole enää syksyn kaltainen pistelinko ja tässä kohteessa isot maalimäärät ovat matalakertoimista vierasvoittoa parempi pelivalinta!
KHL:ssä kohtaavat idän jumbo Kunlun Red Star ja lännen vitonen Severstal Tsherepovets toisensa Arena Mytischillä torstaina kello 18:00.

Kunlunille kymmenes peräkkäinen tappio - jo 14 kertaa kuonoon 15 viime pelissä!


Alex Kovalevin luotsaama idän jumbo Kunlun kärsi lännen kärkeen voitollaan nousseelle SKA Pietarille 1-5 kotitappion Arena Mytischillä tiistaina.

Pietarilaiset ratkaisivat ottelun jo sen avauserässä, missä ottelun alla itsensä GM:n tehtävistä päävalmentajaksi ylentäneen Roman Rotenbergin ykkösvitjan maestroksi nostama Leo Komarov (17. 3+1=4) vei one-timerilla vieraat 1-0 johtoon ylivoimalla Andrei Kuzmenkon (42. 19+33=52) ja Nikita Gusevin (28. 9+25=34) syötöistä. Emil Galimov (34. 4+6=10) lisäsi johtoa Danila Moiseyevin (45. 5+7=12) syötöstä 2-0:een vain 50 sekuntia myöhemmin. Veteraanipakki Mat Robinson (32. 3+7=10) vei vieraat Galimovin ja Evgenij Tomlinin (27. 4+2=6) syötöistä tauolle kolmen maalin johdossa.

Toisessa erässä Kunlun pääsi myös maalipaikoille pietarilaisten nostettua luistimiaan selvästi kaasulta. Erän viimeisellä neljänneksellä Alex Riche (42. 5+3=8) maalasi ylivoimalla isäntien kavennuksen ja illan ainoaksi Kunlunin maaliksi jääneen osuman.

Päätöserässä nähtiin taas tuttu oma itsensä, kun SKA pelasi yhtä vauhdikkaasti ja ennenkaikkea tehokkaasti kuin avauserässä. Erän puolivälissä Komarov ampui taas one-timerilla illan toisen osumansa Kuzmenkon ja Anton Burdasovin (38. 23+17=40) syötöistä. Loppulukemat taiteili Burdasov itse ylivoimalla Mikko Lehtosen (12. 1+5=6) ja Gusevin syötöistä.

Kunlun piti itsensä pelissä jotenkuten mukana erinomaisen veskarinsa Jeremy Smithin ansiosta, joka torjui 47/52 lättyä. Kaikkiaan SKA tulitti jenkkiä kohti 70 kertaa, mutta Kunlunin pelaajat saivat blokatuksi 18 vetoa!

Kunlunilla on runkosarjaa ja kautta jäljellä vielä Severstal-pelin jälkeen kymmenen ottelua. Ennen kuukauden mittaista olympiataukoa se pelaa vielä tämän illan jälkeen kuusi peliä, joista viisi kotilaatikossaan. Niistä ensimmäisenä se kohtaa kahdesti Traktorin peräkkäisissä peleissään Arena Mytischillä lauantaina ja maanantaina.


Severstalille jälleen takkiin - pudotuspelipaikkaa himoitsevalle Dinamo Minskille jo viides voitto putkeen!


Andrei Razinin luotsaama lännen vitonen Severstal hävisi jo seitsemännen kerran yhdeksässä viime pelissään, kun se joutui nöyrtymään Dinamo Minskille 3-5 kotonaan Jääpalatsissa maanantaina.

Razinin suojatit siirtyivät 5vs3-ylivoimalla johtoon Robin Pressin (44. 5+12=17) maalatessa Jakob Stenqvistin (28. 4+11=15) ja Joonas Nättisen (39. 8+10=18) syötöistä ottelun kahdeksannella minuutilla. Kolmikosta kaksi ensimmäistä pelasivat vielä Liigassa kahtena edelliskautena Lukon ja Ässien nutuissa. Malte Strömwall (38. 19+13=32) ja Dmitrij Korobov (44. 3+2=5) käänsivät numerot kuitenkin vieraille neljän minuutin välein iskemillään osumilla pommittaen Severstal-vahdin Dmitri Shugayevin vaihtoon Vladislav Podyapolskyn tieltä.

Taylor Beck (42. 8+30=38) ja Tyler Graovac (44. 11+15=26) lisäsivät toisessa erässä viidessä minuutissa vierasjohdoksi 4-1, joista ensimmäinen syntyi ylivoimalla.

Isännistä Kirill Pilipenko (21. 11+3=14) kavensi päätöserän puolivälissä ylivoimalla 2-4:een, mutta minskiläisistä Artem Demkov (32. 6+7=13) kasvatti vierasjohdon kolmeen maaliin jo puolitoista minuuttia edellisestä. Yegor Morozov (31. 8+4=12) kavensi loppulukemat Nättisen syötöstä kolme minuuttia ennen päätössummerin ujellusta.

Severstal kohtaa kahden välipäivän jälkeen lännen viimeistä edellisenä majailevan Sotshin kotonaan Jääpalatsissa, ennenkuin aloittaa viiden ottelun mittaisen vieraskiertueen ennen kuukauden pituista olympiataukoa.

Isot maalimäärät fiksuin pelivalinta!


Severstal on vienyt kaksikon seitsemän edellistä kohtaamista, joista viisi varsinaisella peliajalla. Niistä neljä on otettu viimeisistä neljästä kohtaamisesta ja kolme puolestaan noista kotipeleistä.

Severstalin nuhjuiset viimeaikaiset otteet eivät puolla siihen satsaamista markkinoilla saatavilla tarjouksilla. Vielä syksymmällä tilanne olisi ollut kokonaan toinen Severstalin ollessa yksi KHL:n pistepankeista. Jos Severstalia ovat karttaneet pisteet viime aikoina, niin ovat olleet matalat maalimäärätkin katoava luonnonvara sen peleissä jo pitkään. Tuo sopii myös Kunlunin pelien pirtaan, sillä 10/15 sen viime peleissä on mätkitty maaleja vähintään kuudesti ottelua kohti.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 5,5 maalia (60 min) @2.1

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.1

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.1

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.96

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.96

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä