KHL: Kunlun Red Star - Traktor Tsheljabinsk

KHL | Kunlun Red Star - Traktor Tsheljabinsk | 18:30 | 10.01.2022
Kohde sulkeutuu: 10.01.2022 18:30
Red Starin runkosarjan ja samalla kauden ottelut käyvät uhkaavasti vähiin ja tänään on tulossa jälleen yksi uusi tappio Traktorin körötellessä toistamiseen muutaman maalin voittoon kolmen päivän sisällä!
KHL:ssä kohtaavat idän jumbo Kunlun Red Star ja idän kärki Traktor Tsheljabinsk toisensa Arena Mytischillä maanantaina kello 18:30. Kaksikko kohtasi toisensa samalla estradilla jo pari päivää aikaisemmin ja tuolloin Traktor körötteli helppoon voittoon toisen erän maaleilla 4-0.

Red Starille jälleen lunta tupaan, kun Traktor körötteli sen yli tällä kertaa


Alex Kovalevin luotsaamalle Kunlunille lauantainen tappio oli jo 13:s peräkkäinen turpiinsaanti. Näistä yhdeksän kertaa lunta on tullut tupaan jo varsinaisella peliajalla.

Lauantainen Traktor-peli taputeltiin toisessa erässä, missä Anvar Gatiyatulinin luotsaama Traktor tulitti ottelun kaikki neljä maaliaan 11 minuutin aikana isäntien nollaa vastaan ottaen näin kuudennen peräkkäisen voittonsa!

Traktorin ykköskentän laitureista Nikita Tertyshny (47. 22+13=35) rikkoi kuparisen erän kahdeksannella minuutilla tsekkikaksikon Tomas Hykan (35. 11+23=34) ja Lukas Sedlakin (47. 17+24=41) syötöistä. Seuraavat kaksi maaliaan Traktor teki reilut viisi minuuttia myöhemmin, kun Vyacheslav Osnovin (42. 5+8=13) ja Albert Yarullin (46. 6+13=19) rokottivat isäntiä 43 sekunnin välein. Vladimir Tkachyov (46. 6+20=29) väänsi ylivoimalla pari minuuttia ennen toista erätaukoa lopullisen niitin Kunlunin arkkuun Hykan ja Teemu Pulkkisen (47. 22+11=33) esityöstä. Traktorin tsekkivahti Roman Will torjui nollapelinsä eteen kaikkiaan 18/18 lättyä!

Kautensa runkosarjaan päättävällä Kunlunilla on kautta jäljellä tämän pelin jälkeen enää kahdeksan ottelua. Kovalevin suojatit kohtaavat seuraavaksi kahden välipäivän jälkeen lännen yhdeksäntenä olevan Torpedon Nagorny Arenassa.

Traktor puolestaan tasapisteissä Metallurg Magnitogorskin kanssa Itäisen konferenssin voitosta, kun molemmilla on enää kahdeksan ottelua runkosarjaa pelaamatta. Traktor pelaa vielä kolme peliä Kunlun-pelin jälkeen ennen kuukaudenmittaista olympiataukoa. Se matkustaa seuraavaksi idän seiskan Neftehimikin vieraaksi Nizhnekamskiin keskiviikkona.Traktor köröttelee toistamiseen voittoon Kunlunin kustannuksella muutaman maalin erolla


Traktorilla tuskin on sen ihmeempiä vaikeuksia kaataa Kunlunia myöskään maanantaina. Kahdessa päivässä tämän kaksikon voimasuhteissa ei ole tapahtunut muutoksia. Gatiyatulin viilaa todennäköisesti miehistönsä erikoistilannepelaamista suoraviivaisemmaksi, minkä seurauksena se iskenee lauantaisen yhden yv-maalin lisäksi ainakin toisen mokoman lisää sekä maaleja myös ensimmäisessä ja kolmannessa erässä.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Traktor Tsheljabinsk (-2,5) @2.00

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.00

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.96

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.96

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä