KHL: Severstal Tsherepovets - Dynamo Moskova

KHL | Severstal Tsherepovets - Dynamo Moskova | 18:00 | 30.12.2021
Kohde sulkeutuu: 30.12.2021 18:00
Severstal pystyy pelaamaan yhä tasaisia pelejä, kuten pitkin kautta. Suurimpana erona on kuitenkin tätänykyä se, ettei se pysty enää juurikaan voittamaan ottelujaan! Dynamon tehovire on taas sitä luokkaa, ettei sen luulisi Severstalille taipuvan!
KHL:ssä lännen vitonen Severstal Tsherepovets ja lännen kakkonen Dynamo Moskova kohtaavat toisensa Tsherepovetsin Jääpalatsissa Uudenvuodenaaton aattona kello 18:00. 

Severstalille jälleen tappio - jo kuudesti takkiin seitsemässä pelissä!


Andrei Razinin luotsaama lännen vitonen ja Tarasov divisioonan kolmonen Severstal kärsi jo kuudennen tappionsa seitsemässä viime ottelussaan, kun se otti takkiinsa Vitjazilta 2-3 jatkoilla kotonaan Jääpalatsissa tiistaina.

Vitjaz johti avauserän jälkeen ottelua jo kahdella Stepan Starkovin (14. 4+4=8) maalilla 2-0. Razin herätteli tuon jälkeen joukkuettaan sillä perinteisimmällä tavalla ja otti toiseen erään maalinsuulleen pelin alussa tolppien välissä torjuneen Vladislav Podyapolskyn tilalle toisen veijarin, kun tilalle luisteli massiivisine patjoineen Dmitri Shugayev.

Isännät ottivatkin onkeensa. Ensin Kirill Pilipenko (19. 9+3=12) kavensi ottelun toisessa erässä tilanteeksi 1-2. Päätöserässä Joonas Nättinen (37. 8+8=16) puolestaan tasoitti varsinaisen peliajan loppunumeroiksi 2-2. Kolmas erä oli myös ainoa erä, missä Severstal suorastaan dominoi peliä. Isäntien harmiksi Razinin suojatit eivät kuitenkaan Nättistä lukuunottamatta pystyneet Ilya Ezhovia Vitjazin maalinsuulla enää ohittamaan. Jatkoilla sen sijaan Miro Aaltonen (39. 9+24=33) pisti lätyn isäntien nuottaan Valtteri Kemiläisen (34. 4+20=24) syötöstä ja kaksi pinnaa matkasivat Podolskiin.

Sitkeästi lännen vitosena sinnittelevän Severstalin kuusi seitsemästä viime pelistä jokainen on päättynyt yhden maalin marginaalilla. Niistä se on voittanut vain yhden ottelun, mutta onnistunut silti nappaamaan niistä pisteen neljästi.
Dynamon putki sai jatkoa ja TsSKA derbyssä selkäänsä rajun loppukirin jälkeen!


Alexei Kudashovin luotsaama lännen kakkonen ja Tarasov divisioonan kärkijoukkue Dynamo Moskova pelasi tiistaina jo kymmenennen peräkkäisen vähintään yhden pisteen ottelunsa, kun se kaatoi Moskovan derbyssä lännen kolmosen TsSKA Moskovan 4-3 CSKA Arenassa. Ottelu jatkoi tuttua tämän derbysarjan formaattia tällä kaudella, missä jokainen peli on päättynyt vierasvoittoon.

TsSKA johti päätöserän puolivälissä ottelua jo 3-1, kun Maxim Sorkin (38. 6+6=12) ampui tuolloin isäntien kolmannen maalin ja TsSKA näytti väistämättä etenevän kotivoittoon. Isännistä Vladislav Kamenev (25. 6+11=17) ja Andrei Svetlakov (24. 2+4=6) sortuivat kuitenkin lyhyen ajan sisällä peräkkäisiin jäähyihin ja Dynamo rankaisi molemmista Stanislav Galievin (42. 22+17=39) ja illan toisen yv-maalinsa viimeistellyt Oscar Lindbergin (19. 6+15=21) toimiessa pyöveleinä ylivoimaosumilla. Kun vielä Andrey Pedan (27. 3+7=10) onnistui vielä tasakentin ratkaisemaan pelin vieraille maalasi Dynamo kaikki kolme päätöserän osumaansa reilussa viidessä ja puolessa minuutissa! Dynamon ja KHL:n pinnarohmu oli jälleen kerran Vadim Schipachyov (43. 24+40=64), joka ahnehti kolme syöttöpinnaa!

Dynamon tehovire ei näytä laantuvan!


Severstalin suunta on selkeästi laskeva pitkän ajanjakson jälkeen, jolloin sen peli kulki kuin singeri ja se onnistui nappaamaan voittoja 16/19 (84%) pelistä ja poimimaan vähintään pisteen noista kaukista peleistä. Huolestuttavinta Severstalin nykyvireessä on se, että Razinin suojatit häviävät kovalla prosentilla lähes poikkeuksetta tasaiset pelinsä.

Dynamo on vienyt 10/15 (67%) viime kohtaamista popsien vähintään yhden pisteen 14/15 (93%) kertaa. Nykyvireessä se jatkaa pisteputkeaan kyllä Severstalia vastaan taistellen vahvasti voitosta.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Dynamo Moskova ML @1.7

Huti
Bet365 - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.66

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.66

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.64

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä