OTTELU SIIRRETTY: KHL: SKA Pietari - TsSKA Moskova

KHL | SKA Pietari - TsSKA Moskova | 17:00 | 09.01.2022
Kohde sulkeutuu: 09.01.2022 17:00
Kauden neljännestä Army Rivalrysta oli odotettavissa vähämaalista tarkan ruplan vääntöä, mutta COVID päätti puuttua peliin ja lännen kärkiottelu jouduttiin siirtämään tuonnempaan ajankohtaan!

KHL:ssä lännen kärkiottelussa SKA Pietari ja TsSKA Moskova piti kohdata toisensa Jääpalatsissa sunnuntaina kello 17:00. Koronatesteissä Avtomobilistin ja Salavat Ufan seuraksi liittyi kuitenkin kolmantena joukkueena lauantaina TsSKA ja KHL päättää lähipäivinä, miten pelit saadaan pelattua turvallisesti. Toistaiseksi edellämainitun kolmikon pelit on siirretty.

Kuherruskuukautensa lännen kärkiseuran kanssa aloittanut Rotenberg ottanut SKA:n peräsimessä voitot molemmista peleistään


Roman Rotenbergin luotsaama lännen ykkönen SKA Pietari on voittanut molemmat uuden vuoden jälkeiset ottelunsa suurseuran GM:n nimitettyä itsensä myös seuran päävalmentajaksi ohi Valeri Braginin, joka kaikesta huolimatta on jatkanut valmennustiimissä mukana. Kaikkiaan SKA:lla on kolmen pelin voittoputki ja se on vienyt 11/13 (85%) edellisestä pelistään!

Rotenbergin piiskuroinnissa SKA kaatoi ensin idän heikoimman joukkueen Kunlunin (5-1) Arena Mytischissä sekä viimeksi lännen yhdeksäntenä olevan Torpedon (3-0) Jääpalatsissa perjantaina.

Suomalaisittain konkreettisemmin Rotenbergin kädenjälki on näkynyt siinä, että rapakon takaa kesken kauden Islesistä SKA:han lennätetty Leo Komarov (18. 4+2=6) nostettiin jarrukentästä ainakin toistaiseksi ykkösnyrkin keskelle Joonas Kemppaisen (40. 13+14=27) ollessa loukkaantuneena. Komarov kiitti tulittamalla ensin kaksi osumaa Kunlunin verkkoon ja sitten vielä maalasi kerran Torpedoa vastaan!

Ottamatta sen enempää kantaa Rotenbergiin henkilönä kovin kaksisilla meriiteillä miljardöörisukuun kuuluva oligarkki venäläinen itsensä ylensi päävalmentajan tuuliselle paikalle ja on saanut jo tuta meritoituneiden venäläisten kiekkolegendojen mielipiteen eikä se juurikaan miestä mairittele.

SKA:n urakka jatkuu TsSKA-pelin jälkeen yhden välipäivän vietettyään idän kolmosta Barsia ja lännen viimeistä edellisenä olevaa Sotshia vastaan Jääpalatsissa kolmen päivän aikana.


TsSKA Moskovalle yllätystappio Vitjazia vastaan kotiturneen päätteeksi


Sergei Fedorovin luotsaama lännen kolmonen TsSKA Moskova päätti perjantaina kuuden ottelun kotipelien sarjansa Vitjazille kärsittyyn 3-4 jatkoaikatappioon. TsSKA vei kuudesta kotipelistä puolet häviten toisen mokoman.

TsSKA johti vielä kahden erän jälkeen peliä Andrei Svetlakovin (28. 3+4=7) ja Mikhail Grigorenkon (41. 18+15=33) maaleilla 2-1, mutta Vitjaz käänsi pelin edukseen päätöserässä kahdessa ja puolessa minuutissa Fyodor Malykhinin (41. 9+7=16) ja Miro Aaltosen (42. 10+30=40) osumilla. TsSKAn Alexander Popov (28. 4+6=10) vei erän ehtoopuolen maalillaan pelin kuitenkin jatkoille, missä Malykhin niisti lopulta nyytillään isäntien nokan!

TsSKA ei ollut tyypillinen oma itsensä kotisarjansa aikana ja oli välillä suunnattomissa vaikeuksissa tasaisissa peleissä lännen muita kärkijoukkueita vastaan häviten Jokereille (2-3) sekä paikallisvastustajalleen Dynamo Moskovalle (3-4) heikkojen päätöserien ansiosta. Kuvaavaa oli, että esimerkiksi Dynamo nousi 1-3 tappioasemasta kolmannessa erässä voittoon asti! Myös Jokerit onnistui ratkaisemaan ylivoimalla pelin viimeisten minuuttien aikana, kun TsSKAn luottopelaajista Konstantin Okulov oli ottanut turhan jäähyn pelin viivyttämisestä heitettyään keskialueella epätyypillisesti lätyn katsomoon!

TsSKA pelaa SKA-pelin jälkeen kahdesti kotonaan CSKA Arenassa, missä kohtaa ensin Sotshin ja kolme päivää siestaa vietettyään Spartakin.Maalit kortilla tarkan ruplan kärkipelissä mitä kumpikaan ei halua hävitä mistään hinnasta!


SKA ja TsSKA ovat kohdanneet Army Rivalryssä toisensa tällä kaudella kolmesti: TsSKA vei marraskuussa molemmat kotipelinsä varsinaisilla peliajoilla 4-0 ja 3-1. Joulukuussa puolestaan SKA uitti TsSKAn nurin kotonaan 3-2 jatkoilla moskovalaisten noustua päätöserässä kahden maalin takaa tasoihin ja Nikita Gusevin (29. 9+26=35) ratkaistua sitten Mikko Lehtosen (13. 1+6=7) passista jatkoilla kauden avausvoiton pietarilaisille!

TsSKA on ollut viime kausina SKA:ta vastaan niskan päällä. Se vei viime kaudella niin runkosarjan kohtaamiset voitoin 3-1 kuin Gagarin Cupissa sarjan voitoin 4-2. Kahtena sitä edellisellä kaudella runkosarjan kohtaamiset tasattiin 2-2 sekä TsSKA vei 3-1 voitoin. Tuona kautena TsSKA marssitti myös SKAn ulos Gagarin Cupissa voitoin 3-2.

Tässä pelissä punnitaan ensimmäistä kertaa Rotenbergin valmennukselliset taidot SKA:n päätoimisena piiskurina. Siinä on oligarkilla purtavaa kerrakseen! Matalat maalimäärät kunniaan tarkan ruplan pelissä!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme: