Koripallon MM-kisat: Kiina - Etelä-Korea

Julkaistu: 05.09.2019 00:08


Koripallon MM-kisat: Kiina - Etelä-Korea
Kiinaoripallon MM-kisat | Kiina - Etelä-Korea | 15:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso tämä ja kaikki muut Koripallon MM-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita Koripallon MM Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Kiinassa ollaan varmasti pettyneitä, kun tuloksena kotimaassa järjestetyissä koripallon mm-kisoissa oli tippuminen alempaan jatkosarjaan. Kiina taipui viimeisessä ottelussa Venezuelalla selkeästi, vaikka oli ennen alkua melko selkeäkin suosikki voittamaan ottelun. Kiina oli kuitenkin väsyneen oloinen ja Venezuelalta löytyi enemmän energiaa. Kiina pelaa nyt viimeiset ottelunsa sijoitusotteluissa Etelä-Koreaa sekä Nigeriaa vastaan.

Etelä-Korea hävisi kaikki ottelunsa odotetusti ja heillä tulee olemaan myös haastavat loppupelit. Korea pystyi tekemään kolmessa ottelussa 208 pistettä, mutta oman sukan läpi meni jopa 290 pistettä. Enemmän on toistaiseksi ollut vain Filippiineillä, jotka kuitenkin pelasivat Serbiaa ja Italiaa vastaan. Etelä-Korean viimeiset ottelut tulevat olemaan vaikeita, sillä ykkösmiehet ovat pelanneet hurjia minuutteja ja jaksamisen voi kyseenalaistaa viimeisissä otteluissa. Korealta löytyy kova pelaaja, heidän centeri Ra Guna, joka on tehoillut kovia tilastoja tähän mennessä. Guna on tehnyt 22,7 pistettä per peli ja kerännyt 12 levypalloa per peli. Hän on kuitenkin pelannut yli 30 minuuttia jokaisessa ottelussa eikä ole turnauksen nuorimpia pelaajia.

Korea otti käkättimeen viimeisessä lohko-ottelussan Nigerialta jopa 42 pisteen erolla. Kiina on hieman heikompi pelivoimaltaan kuin Nigeria, mutta ero on silti hyvin selkeä. Vedonlyöntimarkkina arvioi kuitenkin joukkueiden välisen tasoeron olevan 8,5 pistettä, mutta tästä emme ole samaa mieltä. Mielestämme tasoituksen kuuluisi olla selvästi isompi ja tällä tasoituksella pelaaminen on ehdottomasti hyvä pelikohde.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Kiina -8,5 @1.91

Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan