Superpesis: Kitee - Kankaanpää - KaMa lyö stopin KiPan juhlille?

Julkaistu: 12.07.2018 10:26


Superpesis: Kitee - Kankaanpää - KaMa lyö stopin KiPan juhlille?
Superpesis | Kitee - Kankaanpää | 18:00
Royal Panda Royal Panda
Hurjavireinen Kiteen Pallo saa torstaina Rantakentälle vastaansa Kankaanpään Mailan. Kitee on kerännyt pisteitä viidestä ottelusta peräkkäin ja on esittänyt muutenkin viime aikoina loistavia otteita. Ennen kaikkea sisäpelissä joukkue onnistuu pelaamaan ilta toisensa jälkeen aivan potentiaalinsa ylärajoilla.

Myös Kankaanpään Maila on saanut viime aikoina hieman juonesta kiinni. Joukkue tulee Kiteelle kahden ottelun voittoputkessa, kun ensin kaatui vieraissa Alajärvi ja tämän jälkeen kotona Seinäjoen JymyJussit komean esityksen jälkeen.

Molemmilla on kova otteluruuhka päällä, joten lepoetua ei saa kumpikaan. Kokoonpanotilanne pitäisi olla molemmilla joukkueilla todella hyvä, eikä ainakaan isoja loukkaantumisia ole tiedossa.

Kankaanpää tulee arkiotteluun pitkän bussimatkan takaa, joten Kitee nauttii ottelussa tavallistakin suurempaa kotietua. Myös materiaaliero ja viime otteluiden vire tukee isäntien suosikin asemaa.

Tästä huolimatta Kitee on asetettu ottelussa aivan liian suuren suosikin asemaan. Vaikka Kitee on pelannut viime ajat loistavasti, ei voida puhua kuitenkaan mistään tasaisen tappavasta pistekoneesta. Notkahduksia on Kiteellä nähty ja tullaan varmasti näkemään jatkossakin pelirupeamien tai yksittäisten otteluiden sisällä.

Kankaanpää on saanut juonesta kiinni ja on valmis haastamaan Kiteen. Vieraille tarjotaan niin mahdottomia kertoimia, että niihin on yksinkertaisesti pakko tarttua kiinni. Rohkeimmat voivat kokeilla KaMan moneyline-kerrointa (3,90 Nordicbet). Osuvin vaihtoehto on kuitenkin pelata tuplamahdollisuus x2 (2,35 Unibet), missä siis jo pelkkä Kankaanpään jaksovoittokin riittää vedon osumiseen.
Iso tarjous MM-finaaliin Ranska-Kroatia!
Ranska ja Kroatia kohtaavat jalkapallon MM-finaalissa sunnuntaina klo 18:00. Tähän otteluun löytyy myös kova erikoistarjous, sillä saat Kroatian voitolle peräti kertoimen 51,00! Kerroin on tarjolla kaikille Mr Greenin uusille pelaajille. Erikoistarjous ei sisällä kierrätysvaatimuksia, eli voit nostaa voittosi heti. Lunasta kerroin tästä tai lue lisää Jalkapallon MM-finaali: Kroatialle kerroin 51,00!

Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus: x2 @2.35

LeoVegas - Lue arvostelu

2.35

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.35

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan