Färsaarten Valioliiga: Klaksvik - Runavik

Färsaarten Valioliiga | Klaksvik - Runavik | 20:30 | 29.06.2022
Kohde sulkeutuu: 29.06.2022 20:30
Väistämättä Betri Deildinin mestaruuteen etenevä Klaksvik on aivan liian hyvässä kunnossa alamäessä olevalle Runavikille ja vain täydellinen takki auki pelaaminen voi pitää isäntien selvät numerot vaatimattomampina Injector Arenan tulostaululta!
Färsaarten Valioliigassa Betri Deildinin 15.kierroksella Klaksvik ja Runavik kohtaavat toisensa Injector Arenalla keskiviikkona kello 20:30.

Klaksvik löi top3-joukkueiden kohtaamisessa HB Torshavnin!


Mikkjal Thomassenin luotsaama Betri Deildinin kärkijoukkue Klaksvik ei kärsinyt vieläkään kauden ensimmäistä tappiotaan, kun se piipahti liigan top3-joukkueista kolmantena olevan HB Torshavnin vieraana Gundadalurilla viime lauantaina vaan nappasi suolaisen 2-1 voiton.

Arni Frederiksberg iski molemmat Klaksvikin maaleista. HB:n osumasta vastasi Adrian Justinussen kaventaen pelin 1-2:een tunnin kohdalla, mutta lisäosumiin isäntien rahkeet eivät tiiviisti puolustaneen kärkijoukkueen puristuksessa koskaan riittäneet.

Kyseessä oli Klaksvikin 13.voitto yhden tasurin jatkoksi. Yhteismaalit tämän kauden osalta 39-2 kertovat tylyä kieltään, mikä joukkue dominoi Betri Deildiniä! Toisena oleva Vikingur on jäänyt Klaksvikistä kuusi ja kolmantena oleva HB Torshavn peräti 15 pistettä.


Runavik ajautumassa putoamiskamppailuihin


Todi Jonssonin luotsaama Betri Deildinin liigaseiska Runavik kärsi toisen peräkkäisen tappionsa, kun se hävisi liigakakkoselle Vikingurille 1-3 Runavik Stadiumilla viime lauantaina.

36-vuotias veteraanihyökkääjä Solvi Vatnhamar ja yhdeksän vuotta nuorempi Gunnar Vatnhamar veivät vieraat kahden maalin karkumatkalle avausjaksolla eikä kohti putoamiskurimusta yllättäen taistelemaan ajautumassa olevat isännät tuosta koskaan toipuneet. Edellinen latoi vielä Vikingurin kolmannenkin osuman 88.minuutilla ennenkuin Runavik sai vielä aivan viime hetkillä kuparisensa rikki 18-vuotiaan pakin Beinir Nolsoen kavennettua loppulukemat 1-3:een päätösminuutilla.

Runavik on vuosikausia kuulunut Betri Deildinin parhaimpiin joukkueisiin, mutta tällä hetkellä putoamispeikko kummittelee siitä enää neljän pisteen päässä. Färsaarten Valioliigasta putoaa kauden päätteeksi kaksi viimeistä joukkuetta ja tällä hetkellä viivan alapuolella olevista joukkueista Toftir on kerännyt 14 ja Skala IF vain viisi pistettä. Runavikin plakkarissa on 14 pelistä 15 pistettä.Tämän kaksikon välinen ero on kuin yöllä ja päivällä - Klaksvik vie pelin selvin numeroin


Klaksvik voitti Runavikin aiemmin tällä kaudella 2-0 ja viime kauden kohtaamiset mukaanlukien kaksikon välisten ottelujen maalisuhde on varsin tyly 9-0 liigakärjen hyväksi. Vaikka joukkueiden lähihistoriasta löytyy myös Runavikin suolainen vierasvoitto cupin puolelta Injector Arenalta ei mitään yllätystä ole odotettavissa tällä kertaa. Sen verran eri suuntiin joukkueiden kuntokäyrät etenevät.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Klaksvik (-2,5) @1.75

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

1.75

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.744

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä