Lauantain komboveto: Bundesliiga

Lauantain komboveto | Bundesliiga | 16:30
Kohde sulkeutuu: 06.08.2022 16:30
Saksalaisen futiksen ystäville koittaa jouluaatto viikonvaihteessa, kun Bundesliiga pyörähtää käyntiin kauden 2022-23 osalta. VB.com juhlistaa merkkitapahtumaa virittelemällä kombovedon myötä pyydykset sekä lauantain että sunnuntain matseihin.

Lauantain otteluista mukaan valikoitui Wolfsburgin ja Werder Bremenin kohtaaminen, sekä päivän karkelot päättävä Dortmundin ja Leverkusenin huippumatsi. Molempiin on tarjolla varsin maistuva peli-idea ja yhteiskerroinkin on muhkea.Nousija tiukassa paikassa


Tulevalle kaudelle Bundesliigaan palannut Werder Bremen on heti avausottelussaan kovan haasteen edessä, kun pohjoisen derbyssä vastaan tulee Wolfsburg. Isäntien peräsimeen saapunut Niko Kovac on saanut Wolfsburgin peräsimessä lupaavan alun, joskin pre-seasonin tai cupin tuloksia ei liikaa kannata tuijotella. Optimismiin on kuitenkin Die Wolfe-leirissä aihetta, materiaali riittää parhaimmillaan aivan sarjan suurten kintereille.

Werder Bremen puolestaan palaa vuoden korpivaelluksen jälkeen takaisin pääsarjaan. Materiaali ei muutenkaan silmiä hivele ja kauden alussa joukkueelta on lisäksi sivussa varmuudella ainakin Benjamin Goller, Dikeni Salifou ja Jean Manuel Mbom. Päävalmentaja Ole Wernerille hyvä startti kauteen olisi kullanarvoinen, mutta ei vierasjoukkueelle missään nimessä helppoa alkukautta liene luvassa.

Kotijoukkue on tästä kaksikosta selvästi laadukkaampi, paremmassa vireessä ja vieläpä terveempi. Wolfsburg voi olla yksi kauden positiivisia yllättäjiä ja 1.85 tasoiset kertoimet kotivoitosta kelpaavat mainiosti heti avausotteluun.


Huippumatsissa tasaista


Toinen lauantain idea löytyy viimeisenä pelattavasta Borussia Dortmundin ja Bayer Leverkusenin matsista. Isoa eroa tässä on etukäteen vaikea rakennella mihinkään suuntaan, vaikka Dortmund toki kotietunsa myötä ottelun suosikki onkin. Kahdesta hyvin laadukkaasta nipusta kuitenkin puhutaan.

Viime sesogin kakkonen Dortmund joutuu tällä kaudella tulemaan toimeen ilman Valioliigaan siirtynyttä tehokärki Erling Haalandia. Myös tuoreet hankinnat Sebastien Haller ja Niklas Süle ovat sivussa. Tuoreella luotsilla Edin Terzicillä onkin miettimistä sopivaa kokoonpanoa puntaroidessaan. Iloisesta vauhtifutiksesta tunnettu Dortmund saattaa joutua ainakin alkukaudesta ruuvaamaan konetta pykälä tai pari pienemmille kierroksille.

Leverkusen on sekin tunnettu erittäin aktiivisesta ja hyökkäysvoittoisesta pelityylistään Gerardo Soanen alaisuudessa. Vieraat olivat viime kaudella Bundesliigan kolmosia juuri Dortmundin takana ja paperilla jotain samanlaista voi odottaa tälläkin kertaa. Viime viikonlopun hämmentävä 4-3 tappio liigan ulkopuoliselle Elversbergille pitänee huolen myös siitä, että uuteen kauteen ei lähdetä leijumaan.

Dortmund on materiaaliltaan pikkuisen parempi, Leverkusen puolestaan hieman terveempi. Lähtökohdat ovatkin siis erittäin tasaiset. Ottelun korkea maaliodottama laskee hieman tasapelin maistuvuutta, mutta neljän pinnassa olevat kertoimet ovat liian hyviä ohitettaviksi.


Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Wolfsburg voittaa & Dortmund/Bayer Leverkusen X @7.59

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

7.59

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

7.54

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

7.54

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

7.54

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

7.4

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena