Sunnuntain komboveto: Bundesliiga

Sunnuntain komboveto | Bundesliiga | 15:30
Kohde sulkeutuu: 07.08.2022 15:30
Saksan Bundesliigan avauskierros pelataan loppuun sunnuntaina. Tarjolla on kaksi etukäteen mielenkiintoista ottelua, joihin on syytä viritellä myös VB.comin komboveto.

Yhdistelmävedossamme lähdemme siitä, että RB Leipzig on edelleen yksi sarjan maalirikkaimpia joukkueita. Toinen ideamme on nousijajoukkue Schalke, joka on nousijaksi poikkeuksellisen laadukas. Yllätys viime kauden ylisuorittaja Kölniä vastaan on täyttä realismia.Maaleja Mersu-areenalla?


VfB Stuttgartin ja RB Leipzigin avausottelu tämän kauden Bundesliigassa on kaikkinensa ihan kiinnostava tapaus. Isännät välttivät viime kaudella putoamiskarsinnat äärimmäisen täpärästi, eikä joukkue tällä sesongillakaan todennäköisesti europaikoista tappele. Pre-season meni kuitenkin mainiosti ja cupissakin tuli voitto avauskierroksella.

Kokoonpanon suhteen kotijoukkueella jää kuitenkin toivomista, sillä ainakin kolmikko Thomas Kastanaras, Kalidou Koulibaly ja Nikolas Nartey on avausmatsista sivussa. Kaikesta huolimatta positiivinen ilme alkukaudesta antanee aihetta suhtautua Pellegrino Matarazzon miehistöön hieman aiempaa suopeammin.

Leipzig puolestaan on jälleen melko nimivahva nippu Bundesliigaan. Ei se Bayern Münchenia varmaankaan kiusaa, mutta ehkäpä liimautuu Dortmundin ja Leverkusenin imuun taistossa Mestarien liigan paikoista? Erittäin viihdyttävä joukkue Leipzig on joka tapauksessa. Siitä taas yksi näyte oli äskettäinen Super Cupin ottelu juuri Bayernia vastaan, jossa Leipzif kärsi tappion lukemin 3-5.

Sunnuntain ensimmäisen matsin maaliodottama on mielestämme hieman markkinoita korkeampi. Yli 2.5 maalia antaakin mainion startin pyhän kombollemme.


Schalke yllättää?


Yhdistelmävetomme kerroin lepää pitkälti Schalken harteilla. Nousijajoukkue kuuluu materiaaliltaan sarjan häntäpäähän, mutta ei viime kaudella huimasti ylisuorittanut Köln kovin paljon parempi ole.

Kölnin viime kausi oli materiaaliin nähden napakymppi. Nyt edessä on kuitenkin sarjan ja cupin lisäksi myös europelien haasteet. Kaiken lisäksi kuten niin monesti aiemminkin, hienon kauden pelanneesta pienemmästä seurasta naarattiin avainpelaajia muualle. Kun mitat täyttäviä korvaajiakaan ei juuri ole näkynyt, voinee Kölnin hyvin turvallisesti laskea joukkueeksi, joka tulee ottamaan askeleen tai pari taaksepäin.

Schalke teki hieman yllättävän ratkaisun vaihtamalla päävalmentajaa nousun jälkeen. Nyt puikoissa on Frank Kramer. Valmistavan kauden perusteella optimismiin on ainakin hieman aihetta. Joukkue ei luonnollisesti ole lähelläkään Royal Bluesin kultaisten vuosien miehistöä, mutta toisaalta paineitakaan ei juuri ole. Schalke voi hyvin olla tämän kauden yllättäjä ja alkukausi on nousijan parasta iskuaikaa.

Pitkälle päälle neljän kertoimilla Schalke on mainio yllätyshaku sunnuntain myöhempään matsiin.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Stuttgart/RB Leipzig yli 2.5 maalia & Schalke voittaa @8.46

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

8.46

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

7.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

7.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

7.7

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena