Torstain komboveto: Eurooppa-liiga

Torstain komboveto | Eurooppa-liiga | 21:15
Kohde sulkeutuu: 04.08.2022 21:15
Torstaina alkavista Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen otteluista suomalaisittain mielenkiintoisin on HJK:n vierailu Sloveniassa. Vastaan asettuva Maribor on ollut melkoisessa kesäterässä ja Klubilla on täydet saumat edetä otteluparista jatkoon.

Me valjastamme isoon matsiin myös tuntuvan kombovedon. HJK-myönteisissä merkeissä mennään, kohteiksi valikoituivat Klubin vähintään tasuri sekä ghanalaiskärki Malik Abubakarin onnistuminen ottelun ensimmäisen maalin osalta. Kohteet korreloivat vankasti ja hyvä niin.Torstain komboveto: Eurooppa-liiga


Klubi suosikkina ottelupariin


Mestarien liigassa Viktoria Plzenin jyrän alle jäänyt HJK jatkaa siis eurourakkaansa pykälää alempana Eurooppa-liigan karsinnoissa. Vastuskin on huomattavasti sopivampaa sorttia, vaikka paljon Mariboria köykäisempiäkin nippuja olisi arpa voinut vastaan heittää. Kuitenkin helsinkiläiset lähtevät ottelupariin suosikkeina, vedonlyöntimarkkinoiden mielestä HJK:n suosikkiasema on luokkaa 55-45.

Maribor vasta aloittelee omaa sarjakauttaan ja vaikeaa on ollut. Kotimaan sarjassa meno on ollut nihkeää ja sitä se oli myös Mestarien liigan karsintojen toisella kierroksella, kun joukkue jäi otteluparissa Sheriffiä vastaan maaleitta. Avauskierroksella kaatui sentään valkovenäläinen Soligorsk, joka on kuitenkin kovin köykäinen mittari.

HJK puolestaan vahvisti rivejään hurjasti kesän siirtoikkunassa. Viimeisenä palasena keskikentän keskustaan tuli Lucas Lingman. Kun aiemmin oli jo hankittu mm. alakertaan Aapo Halme ja Paulus Arajuuri sekä meidän ennakoimamme tämän ottelun maalintekijä Malik, voinee pelaajahankinnoista vastaavalle tiimille antaa kiitettävän arvosanan.

Vielä tässä ottelussa viimeisimmistä vahvistuksista on kovin rajallinen hyöty, jos sitten hyötyä lainkaan. Silti Klubi lähtee ihan hyvistä asemista otteluparin avausosaan. Helsinkiläiset välttävät tappion lähes kaksi kertaa kolmesta ja vieraiden puolen maalin tasoitus (tai X2 tuplamahdollisuus) sopiikin mainiosti tämän yhdistelmävedon tukijalaksi.


Malik venyttää verkkoja?


Nostetaan Klubin vähintään tasuriin yltämisen kaveriksi kovakertoiminen maalintekijäveto, eli joukkueen ghanalaiskärjen Malikin onnistuminen ottelun ensimmäisessä maalissa. 22-vuotias hyökkääjä tuli heinäkuussa loppuvuoden kestävällä lainasopimuksella Malmöstä Helsinkiin. Fyysinen kärki on heittämällä kotimaisen Veikkausliigan kovimpia nimiä ja täysin potentiaalinen onnistuja myös eurokentillä.

Tähän mennessä Malik on osunut HJK:n paidassa kertaalleen Veikkausliigassa ja paikkoja on piisannut paljon parempaankin. Mestarien liigan karsinnoissa maalit vielä kiersivät, mutta nyt olisi oivallinen paikka avata henkilökohtaista ketsuppipulloa myös euro-otteluissa. Klubi hyökkää paljon laidoilta ja keskitysten kautta, mikä sopii Malikille mainiosti. Europeleissä vastustajat myös lähtökohtaisesti puolustavat kotimaan sarjaa rohkeammin, mikä voi avata paikkoja linjan taakse.

Tämän matsin maaliodottama on varsin matala, joten kovin montaa osumaa tuskin nähdään. Malik on selkeästi Klubin todennäköisin onnistuja ja kelpaa kernaasti meidän komboomme mukaan nimenomaan ottelun avausmaalin osalta.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

HJK +0.5 maalia & Malik Abubakari tekee ensimmäisen maalin @7.5

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

7.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

7.5

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

7.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena