Torstain komboveto: Jääkiekon U20 MM-kisat

Torstain komboveto | Jääkiekon U20 MM-kisat | 21:00
Kohde sulkeutuu: 11.08.2022 21:00
Nuoret Leijonat aloittivat jääkiekon U20 MM-kisat murskavoitolla Latviasta. Torstai-iltana Suomen aikaa vastus kovenee, kun vastaan asettuu Tshekki. Nuoret Leijonat lähtevät toki tähänkin matsiin ennalta selkeänä suosikkina.

VB.comin yhdistelmävedossa molemmat kohteet valikoidaan tästä torstain herkkupalasta. Kummankaan joukkueen puolustuspelaaminen ei avausottelussa vakuuttanut, tulivoimaa sen sijaan löytyy valtavasti. Yli 6.5 maalia on varsin helppo valinta ja kaveriksi komboon nostetaan maalintekijäksi Suomen kakkosketjun laituri Kasper Simontaival.Laatuhyökkäykset vastakkain


Nuoret Leijonat aloitti turnauksen tuloksellisesti loistavasti kaatamalla Latvian selkein numeroin 6-1. Tahtipuikkoa heilutteli JYP-laituri Joakim Kemell, joka iski taululle tehot 2+2. Kemellin, Aatu Rädyn ja Roni Hirvosen ykkösketju oli muutenkin täyttä rautaa avausmatsissa. Myös Brad Lambertin onnistuminen heti alkuun oli varmasti valmennusjohdon ja temperamenttisen nuorukaisen itsensä mieleen.

Numerot siis olivat Suomen osalta komeat, mutta ei esitys kokonaisuutena erityisen vakuuttava ollut. Todella köykäinen Latvia rakenteli paljon huippupaikkoja ja olisi voinut paremmalla viimeistelyllä (tai ilman Leevi Meriläistä) kiusata vahvempaansa paljon pitempään. Alakerrassa erityisesti Suomen pakistolla oli paikoin suuria vaikeuksia puolustuspelaamisessa. Taitavampaa ja fyysisempää Tshekkiä vastaan tilanne ei ainakaan helpotu.

Paljon samaa oli Tshekin matsissa pikkuveli Slovakiaa vastaan. Slovakit menivät nopeasti 2-0 johtoon ja tuonkin jälkeen haastajalla oli huippupaikkoja lisäosumiin. Oman pään pelaaminen oli kauniisti sanottuna vaatimatonta, mutta laadukas hyökkääminen nosti lopulta Tshekit suosta rinnalle ja ohi. Loppunumerot kirjattiin melkoisen hurlumhein jälkeen 5-4.

Tämän matsin maaliodottama on varsin korkea, molempien joukkueiden vahvuudet tuntuvat löytyvät ylöspäin pelaamisessa. Molemmilta löytyy myös rutkasti laatua rankoa vastustajan virheistä. Me valitsimme "turvallisen" vaihtoehdon yli 6.5 maalia, mutta linjaa voi toki rukata makunsa mukaan korkeammaksikin.


Simontaival pahanteossa?


Yhdistelmävetomme toiseksi kohteeksi valikoituu maalintekijä. Kakkosketjun laituri Simontaival on tähän rakoon oivallinen valinta, sillä loistavasti kisat avannut ykkösketju tuntuu vievän kaiken huomion. Tämä nostaa muiden potentiaalisten onnistujien kertoimia, niin myös sähäkän KalPa-laiturin.

Simontaival ei aiemmissa valmistavissa otteluissa pelannut, mutta osui kenraalissa USA:a vastaan tolppien väliin. Myös kisadebyytti oli lupaava, kuten koko kakkosvitjaltakin. Joel Määtän laidoilla hyökkäävät Simontaival ja Roby Järventie ovat ahneita maalipyssyjä ja vitjan kemiakin tuntuu olevan kunnossa. Simontaival saa myös ylivoimavastuuta, mikä luonnollisesti nostaa vedon osumisen todennäköisyyttä.

Simontaival oli vielä muutama viikko sitten jonkinmoinen kysymysmerkki kisojen osalta, mutta nyt näyttää hyvältä. Savolaistunut tamperelainen on löytänyt hyvän pelihuumorin ja laukauskin on sieltä turnauksen parhaasta päästä. Näillä eväillä yllättävän repaleista tshekkipuolustusta saatetaan hyvinkin kurittaa.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Suomi/Tshekki yli 6.5 maalia & Kasper Simontaival tekee maalin @5.00

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

5.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

5.00

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena